nie można z surowej cebuli i dlatego maluszkom się gotujeSama sobie robie syrop z cebuli ale myslalam ze takim maluchom jeszcze nie wolno.
reklama
paulusia2209
Fanka BB :)
Kasha Nika też wszystko pakuje do buzi niestety:-(
nimfii fajnie że wreszcie nocka udana oby więcej takich
Habciu bidulek z Maksia ucałuj go mocnoZdrówka życzymy
nimfii fajnie że wreszcie nocka udana oby więcej takich
Habciu bidulek z Maksia ucałuj go mocnoZdrówka życzymy
maltanka
Maciek spal w nocy od 19.30 do 5 rano!!!!! Jego rekord!
nimfii super, życzę aby było tak dalej
habcia ucałuj Maksia
jolek 2x2 o kurczę, mi mały śpi raz 1,5 h
labudka
A my dzisiaj byliśmy na saneczkach, ładnie było i cieplutko. Hubert dwa razy zaliczył zaspę, zaczął wstawać na sankach i się wygłupiać.
i muszę się pochwalić rano zrobił sam dwa kroczki, a później pierwszy raz za rączki chodziliśmy po śniegu. Ale miał radości, nie dał się na sankach w ogóle posadzić.
wszystkim niewyspanym mamom życzę spokojnej nocki
mary105
kasha Zosia też wszystko do buzi bierze
paulusia 12 ząbków już wow gratulacje:-)
nimfii oby więcej takich nocek:-)
habcia dużo dużo zdrówka dla Maksa piszesz że nic po nim nie widać że ma zapalenie to dobrze że poszliście do lekarza
maltanka no gratulacje Zosia tez lubi po śniegu chodzic
Dzisiaj z tatusiem na sankach była ( w koncu ma urlop ojcowski)Jutro nie wiem czy pójdziemy bo coś wiać zaczyna mocno
paulusia 12 ząbków już wow gratulacje:-)
nimfii oby więcej takich nocek:-)
habcia dużo dużo zdrówka dla Maksa piszesz że nic po nim nie widać że ma zapalenie to dobrze że poszliście do lekarza
maltanka no gratulacje Zosia tez lubi po śniegu chodzic
Dzisiaj z tatusiem na sankach była ( w koncu ma urlop ojcowski)Jutro nie wiem czy pójdziemy bo coś wiać zaczyna mocno
habcia zdrowka dla malego!!
maltanka gratulacje za kroczki ;-)To chyba taki prezent na roczek
O ostatniej nocce napisze tylko tyle ze... nie bylo juz tak pieknie jak poprzedniej ;-) 5 razy wstawalam ale i tak jakos czuje sie wyspana Nie jest zle.... ;-)
maltanka gratulacje za kroczki ;-)To chyba taki prezent na roczek
O ostatniej nocce napisze tylko tyle ze... nie bylo juz tak pieknie jak poprzedniej ;-) 5 razy wstawalam ale i tak jakos czuje sie wyspana Nie jest zle.... ;-)
maltanka
mary, nimfii nio chyba taki prezent, tylko teraz nie chce mi w wózku ani na santach siedzieć jak już spróbował, tylko za rączki i chodzimy.
mary u nas Hubert to nawet woli z tatą na sanki chodzić, zawsze albo go gdzieś zakręci, czasami zaspę zaliczą, a mały ma radochę.
nimfii będzie dobrze, w końcu te nasze dzieciaczki kiedyś zaczną przesypiać noce, a nawet powiedzą, że jak to można było wstawać o 5.00 czy 7.00 tak w środku nocy:-)
a my dzisiaj byśmy pospali dłużej ale tata szedł do pracy. A kręcieł się o 6.00 myślałam, że koniec spania, ale patrzę a ten wziął sobie misia i śpi. Niestety obudził się jak M wstawał do pracy.
mary u nas Hubert to nawet woli z tatą na sanki chodzić, zawsze albo go gdzieś zakręci, czasami zaspę zaliczą, a mały ma radochę.
nimfii będzie dobrze, w końcu te nasze dzieciaczki kiedyś zaczną przesypiać noce, a nawet powiedzą, że jak to można było wstawać o 5.00 czy 7.00 tak w środku nocy:-)
a my dzisiaj byśmy pospali dłużej ale tata szedł do pracy. A kręcieł się o 6.00 myślałam, że koniec spania, ale patrzę a ten wziął sobie misia i śpi. Niestety obudził się jak M wstawał do pracy.
aga221122
mama Jurandzika :))
Niko mądry chłop, ma rację teraz się wyśpi bo za parę lat będzie mało spania.
U nas podobnie jak u Nika jak J śpi dwa razy w dzień noce spoko. Jak raz - w nocy tragedia, śpi tylko u mnie na rękach.
U nas podobnie jak u Nika jak J śpi dwa razy w dzień noce spoko. Jak raz - w nocy tragedia, śpi tylko u mnie na rękach.
reklama
mary105
mary, nimfii nio chyba taki prezent, tylko teraz nie chce mi w wózku ani na santach siedzieć jak już spróbował, tylko za rączki i chodzimy.
.
No właśnie Zosia też lubi z tatą ja chyba trochę za bardzo boję się że coś się stanie zaraz z tata to Zosia może poszaleć