reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ana całkiem możliwe że ten katar to też od ząbków. Moja mała też tak ma. I pocieszę Cię, my mamy tylko 2 zęby i ostatni wyszedł miesiąc temu :tak:;-)

reklama
u nas tez drapanie i ciagniecie sie za ucho - zwlaszcza prawe. mam nadzieje, ze to zeby bo juz sie zastanawiam czy mu przy kapieli woda nie wlatuje...

labudka ja już się wodą wlatującą do ucha tak bardzo nie przejmuję się. Wercia lubi prysznic i główkę płuczemy prysznicem :tak::-D Potem trochę na jeden boczek, trochę na drugi i woda wylatuje :-)

ana mi Hubert też przy ząbkach trochę ciągnąl się za uszka

I pocieszę Cię, my mamy tylko 2 zęby i ostatni wyszedł miesiąc temu :tak:;-)

nio my też mamy tylko dwa zęby, i też wyszły miesiąc temu, teraz znowu od 2 tyg mały gryzie wszystko, a ząbków nie widać jeszcze.

acha i przy kąpaniu my też już się nie przejmujemy uszami.

My mamy jeden ale musi urosnąć do końca a już idzie drugi. A katar może być od ząbków. Bo mam kuzynkę lekarkę i ona też urodziła 1.5 mc po mnie i jej mała miała katar przy ząbkowaniu.

unas tez tylko 2 zęby przerwa miedzy 1 a 2 byla 2,5 miesiąca więc teraz myślę że kolejny na styczen wyjdzie, a palce w buzi gryzie cały czas więc coś pewnie się pcha.

u nas te zęby jakoś w miarę szybko wychodzą:-) pierwszy wyszedł 18.10 (prezent na rocznicę ślubu dla rodziców chyba;-)) potem po 2 tygodniach dwa następne i teraz po miesiącu 3 razem wyszły:-) i faktycznie też przy tych pierwszych ciągał się za uszka, coś mu wyraźnie przeszkadzało:confused2:

reklama
oj no wiesz Ana:rofl2::rofl2: upadek nie pierwszy i na pewno nie ostatni:sorry: Gabryś pewnie bardziej się przestraszył niż ty:sorry: ja bym kasku nie kupowała;-);-) niedługo sam się nauczy siadać ze stania i zakuma, żeby się nie puszczać:happy:

Do góry