reklama
U nas jest to samo. Do zabawy potrzebna mama. Nawet na chwilke nie zostanie sam, tylko pędzi płacząc za mamusią że go zostawiam.
To samo u mnie.... Czasem (wstyd się przyznać) mnie to denerwuje bo nic nie moge zrobić (((
Ewelinka:)
jesteśmy rodzicami:)
my nie mamytzn. ja mam..ale Blanka łyse dziąsła;-)i nic nie zapowiada, że w najbliższym czasie miałoby się to zmienićCzy ktoś tu jeszcze nie ma ząbków?
Oj to ja rozumiem, że albo jestem szczęściarą albo wszystko przede mną :|
Czy ktoś tu jeszcze nie ma ząbków?
u nas też ani widu ani słychu
To samo u mnie.... Czasem (wstyd się przyznać) mnie to denerwuje bo nic nie moge zrobić (((
doskonale cię rozumiem Matik pobawi się sam jak jest wyspany i najedzony;-) jakieś 15-20 minut i najlepiej go wtedy nie zaczepiać bo już po zabawie:-)
paulusia2209
Fanka BB :)
u nas jest dokładnie to samo. Nika potrzebuje towarzystwa i tyledoskonale cię rozumiem Matik pobawi się sam jak jest wyspany i najedzony;-) jakieś 15-20 minut i najlepiej go wtedy nie zaczepiać bo już po zabawie:-)
Zosia sama to psoci i bawi się tym czym nie wolno, np moim komputerem( umie włączać i wyłączać i strasznie ja to bawi: jak włącza cofa się i obserwuje monitor aż pokazą się napisy, wtedy wraca i wyłącza- straszna spryciula, aż byłam pod wrazeniem że to dziecko tyle kuma). Musi być ktos w pokoju, sama nie usiedzi. A jak ma dość to idzie do mnie z kwasną minką i wdrapuje się na nogi- kochany skarbuś.
reklama
Spalam dzisiaj zaledwie kilka godzin:-(bo mlody obudzil sie o 1 w nocy z okropnym katarem,co prawda co jakis czas zasypial,ale spal tak niespokojnie,ze ja nie bylam w stanie zasnac,a jak sie juz przebudzal to zaczynal plakac tak jakby go ze skory obdzierali Dalam mu lekarstwo,a do tego wypil 200ml rumianku i wkoncu o 5 zasnol i spal do 7:30 A co w tym najlepsze to Gracjanek obudzil sie bez kataru i pelen energii:-)
Mam pytanie do mam z wysp;czy mozna tu kupic jakis sprzet do odciagania kataru?Bo my mamy tylko gruszke,a maly jak widzi,ze zblizam sie z tym do jego noska to wpada w szal
Mam pytanie do mam z wysp;czy mozna tu kupic jakis sprzet do odciagania kataru?Bo my mamy tylko gruszke,a maly jak widzi,ze zblizam sie z tym do jego noska to wpada w szal