reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ardzesh Miłoszek mi dziś też zaserwował noc pełną wrażeń. Budził się często i nie miał zamiaru iść spać. Teraz ładna pogoda to na dworze mi śpi a ja w domku siedzę i nasłu****ę. Jeszcze u nas znowu remont więc mamy wesoło. Ostatnio też na mleko i kaszę kręci nosem.Odpukać zdrowy jest.

reklama
Golimek a co to się stało, że u was zapalenie oskrzeli? Ciągle słyszę, że ktoś to łapie! Jakaś epidemia? :eek:
Zdrówka życzę!!!

Justa, a jak u Was? Poprawa zdrowotna?
Jeżyk - a jak u Was?
A w ogóle, to co się dzieje z lajfikiem? Nie mówiąc już o Nathalie!

Ardzesh, gdybym ja to wiedziała. Ogólnie ta choroba mnie przeraziła, Franek jeszcze nigdy nie był chory, tylko katar czasem, a Helka jest taka mała i już zapalenie oskrzeli:-(

No my dzisiaj juz prawdopodobnie wracamy do domku.
Ardzesh ja nie mam pojecia skad sie to przywloklo. U nas poszlo ekspresowo: czwartek tylko kichanie, w piatek juz z noska lecialo i w piatek w nocy ok. 1 pobudka z ostym kaszlem szczekajacym...znowu zapalenie krtani i zapalenie oskrzeli, na ostry duzyr, szpital...w srode juz mielismy wychodzic to wyszlo zapalenie pluc...nikomu nie zycze pobytu w szpitalu i zrobie wszystko zeby tam nie wrocic.

Czy ktos uzywa inhalatora/ nebulizatora?????????

reklama
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!!!!!!!

U nas nie zaciekawie,bo malemu przebija sie kolejny zabek(gorna dwojka)i o ile dni sa calkiem znosne to noce bywaja okropne...
Dziewczyny przez jaki okres najdluzej podawalyscie maluchom paracetamol,po ilu dniach nalezy zrobic przerwe? Bo zabkowanie daje w kosc malemu i nam,a tylko paracetamol przynosi ulge

Do góry