reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Elwis i Maltanka super! Gratuluje mobilnych maluszkow!:-) Juz sie nie moge doczekac kiedy moje dziecie bedzie sie przemieszczac na czyms innym niz pupa.:-D:sorry:

emkamek jeszcze bedzie Ci brakować tego, że sobie spokojnie siedzi na pupie i tak szybko nie gania.

mojego Huberta to teraz wszędzie pełno, nie można za nim nadążyć

ale ten czas ucieka, dziewczyny, ale juz nasze bobasy sa duże

no dokładnie ja właśnie dzisiaj tak sobie myślałam jak całkiem niedawno był taki malutki, spał tylko i jadł

nawet się nie obejrzymy i rok skończą, potem za chwilę będą do przedszkoli szły :-)
Miki skąd bierzesz te emotki fajne?
hahaha... masz racje, dzisiaj dzwoniłam na skypie domojego tatusia , powiedzieć mu że już znam dokładna date komuni Maurycego, a on że se jaja robie, przecież to taki maleńki wnusio;-):-):shocked2:

co do emontikonek, to kliknij sobie na jedna i se pobierz,kliknij nadowland i juz masz na panelu

jolek nic tylko sie cieszyc,nasze maluchy tez juz niedlugo zacznal tak pieknie spac...
-j- zdrowka dla dziewczynek

Niewyspane dziewczyny;Agniesia,ardzesh,maltanka,agi Trzymajcie sie!

Dziewczynki, u nas tez wychodzi na to, ze te ostatnio ciezkie nocki musialy byc dzieki kolejnym zabkom. Nie sadzilam, ze zabki nabiora az takiego przyspieszenia. Dzis mamy juz piatego - gorna lewa dwojeczka. No i szosty, trojeczka obok juz tez sie przebija.:tak::-)
Dzis zaliczylismy tomografie pod pelna narkoza i badanie sluchu. Sluch w porzadku, co do tomografii to mamy nadzieje, ze jutro nam powiedza jak wyglada obecna sytuacja. W sobote wyjezdzamy do Dusseldorfu na kolejny blok, po drodze znow wypad w gory. Tym razem bierzemy ze soba rowniez Flavie.
No i ostatnia wiadomosc: dzis Julianek mial az 7 tys leukocytow, jestem w szoku i az mi sie nie chce wierzyc, bo taki wysoki wynik mial tylko przed rozpoczeciem chemii w maju.

Dziewczynki, u nas tez wychodzi na to, ze te ostatnio ciezkie nocki musialy byc dzieki kolejnym zabkom. Nie sadzilam, ze zabki nabiora az takiego przyspieszenia. Dzis mamy juz piatego - gorna lewa dwojeczka. No i szosty, trojeczka obok juz tez sie przebija.:tak::-)
Dzis zaliczylismy tomografie pod pelna narkoza i badanie sluchu. Sluch w porzadku, co do tomografii to mamy nadzieje, ze jutro nam powiedza jak wyglada obecna sytuacja. W sobote wyjezdzamy do Dusseldorfu na kolejny blok, po drodze znow wypad w gory. Tym razem bierzemy ze soba rowniez Flavie.
No i ostatnia wiadomosc: dzis Julianek mial az 7 tys leukocytow, jestem w szoku i az mi sie nie chce wierzyc, bo taki wysoki wynik mial tylko przed rozpoczeciem chemii w maju.

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oby tak dalej! :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

dzięki Miki :-)

MamoFlavii- Julek jest silniejszy, niż nam wszystkim się wydaje- dlatego, ze ma Was, a Wy walczycie o niego pełnią sił!!! odpocznijcie ciut w górach i wracajcie do nas znów z dobrymi wieściami!!!!!:tak::tak:

Elwisku- Gaba musi słodko wygladać, jak tak wędruje, ja też mam takiego raczkującego pędraka, muszę pilnować, bo mamy szklane meble z ostrymi kantami- na rogach niby są zabezpiczenia, ale je trza na stałe przykleić, bo Złośnica odrywa:rofl2:

a ja mam nowy odkrywczy wniosek: Nasz Bąk się w końcu najada na wieczór, jak nie zasypia przy cycu! dziś spała od 20:30 do 4 a ja ją musiałam wziąć na śpiocha, bo mnie już cycuś z nadmiaru mleczka bardzo bolał:sorry:o 6 dałam drugiego cysia, a ta oczy otwoarzyła dopiero tuż przed 8- więc spała ciurczkiem prawie 12 godzin!!!:szok::-D:tak::rofl2:
cyca sobie przed snem ciamkała i było miło ale mało, teraz musi zjeść więcej zanim zaśnie i już. ciekawe, kiedy moje cyce zareagują na zredukowanie jednego posilku??:shocked2:

mamaflavii super wieści :tak::tak: oby tak dalej i będzie wspaniale.
Martussa może te jej problemy z zasypianiem też z powodu niedojedzenia troszkę były

reklama
no i mamy czwartego zębala. :sorry:

mamaflavii - super! Buziaki dla Julka :tak::-D
martussa - hmm. niedojedzenie? może. A ty zawsze tylko cyca na noc dawałaś?

Do góry