reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
lajfik ja kupuje Pampres 4+ na noc ale nieraz musze malego przewinac nad ranem ok 3-4 bo nie chce spac i sie wierci, chyba mu ta pielucha mokra przeszkadza :tak: w ciagu dnia jestesmy na pieluszkach z Lidla rozmiar 4

Dolaczam sie do trudnosci ze snem u maluszka:tak:
Ostatnie dwie nocki nawet przyzwoite ;-) bo tylko 3-4 pobudki, ale za to ile płaczu jest przy zasypianiu :no: zachowuje sie zupelnie tak jakbym mu najwieksza krzywde zrobila tym ze chce go polozyc do lozeczka :no:

Pytanko o szczepienia.
Szczepilyscie przeciwko grypie? Ja zaszczepilam dwa dni temu. szczepionka po 35 zl jedna dawka

wczoraj byłam u kumpeli która ma syna prawie 2-letniego. Ona używa pieluch 4+ a wy już też?! :szok::-D Ja dopiero mam drugą albo trzecią paczkę 4 :-D

nimfii my nie będziemy szczepić przeciwko grypie, ale to tylko dlatego, że w naszym najbliższym otoczeniu szczepienia na grypę kończą się zawsze ciągłym chorowaniem (praktycznie non stop, jedna choroba za drugą) na wszystko innego typu angina, zapalenia płuc, oskrzeli itd. itp.

Wlasnie ja tez nigdy sie nie szczepilam przeciwko grypie ( z tym ze choruje dosc czesto), ale jak bylam u lekarza to zapytala o to szczepienie i nawet nie mialam czasu zeby sie zastanowic. Malego zaszczepilam ale teraz tez mi sie wydaje ze niepotrzebnie :-p No nic wiecej pewnie tego nie zrobie

wczoraj byłam u kumpeli która ma syna prawie 2-letniego. Ona używa pieluch 4+ a wy już też?! :szok::-D Ja dopiero mam drugą albo trzecią paczkę 4 :-D
Wczoraj byla u mnie promocja i wzielam standardowo jedna paczke 4+ a druga 5 na noc:-) ....ta moja mala siksa tyle doi w nocy , ze masakra :szok::-p;-)

no dzisiejsza nocka utwierdziła mnie ,że mój synuś przeszedł na jakiś system trójkowy 3h spania, 3h zabawy ale wczoraj wieczorem nastawiłam się psychicznie i jakoś wytrzymałam .

co do pieluszek to my w dzień używamy 3 huggiesów ,a na noc 4, ale Niko tak mało sika ,że czasami jedną pieluszkę nosi cały dzień .Dzisiaj w nocy dostał pić to rano pieluszka trochę ważyła .

Ja nie szczepię nikogo na grypę co ma być to i tak będzie ,a po szczepionkach jeszcze gorzej się przechodzi jeżeli się zachoruje. Najlepszy czosnek i cebula. Powiem Wam tak po cichu tfu tfu , Zeby nie zapeszyć ale Niko nie miał jeszcze nawet katarku .Ale w każdej zupce jest ząbek czosnku i kawałeczek cebulki

reklama
Do góry