reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

U nas nocka koszmarna Gabrys walczyl ze mna tak dlugo az nie wyladowal w lozku u nas wtedy zmeczony zasnal w pol sekundy

Mysiu i tak ty wytrwala bylas ja Gabrysiowi uleglam po 1,5 godz wycia i noszenia odkladania i wycia na zmiane :wściekła/y::wściekła/y:

Poza tym w dzien masakra w pewnym momencie polozylam sie kolo niego na macie gdzie jeczac probowal sie bawic :-D i urwal mi sie na chwile film normalnie zasnelam - padam z nog kochane

Pbg trzymam kciuki kochana na pewno mala sie przystosuje do zlobka bez problemu :tak:

Jolku ale z Nikosia spioch sie zrobil tylko zeby nie szalal Ci przez to nockami

reklama
Ja padam z nóg:-( Miłoszek nie spał dzisiaj od 15 a zasnął niedawno, cały czas płakał:-( Mam dość tego ząbkowania , bo on tak cierpi:-(
Tylko jedna osoba na forum wie co się ze mną dzieje:-( Prawdopodobnie czeka mnie rozwód:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Jakbym czytała opis Werci, tylko że ona zamiast raczkować czołga się.
A moje dzieckodziś urządziło sobie 1 drzemkę o 10.30, wstała 11.45 i od tamtej pory nie chce spać. Próbowałam 2 razy ją położyć, a ona w ryk i wyrywa mi się. Teraz uciekła mi z kuchni do przedpokoju i próbuje otworzyć szafkę z butami. A szczęśliwa przy tym, że hoho. Za to oczy zmęczone niesamowicie. O właśnie posłała mi szelmowski uśmiech i już "podbiegła" do odświeżacza elektrycznego :-p

Agniesia może oni się nam zmówili:-)

jolek Niko przypomniał sobie czasy noworodkowe i wczesno - niemowlęce? Życzę Ci, żeby jak najszybciej wrócił do normalnych pór spania.
Ana, nie dziwię Ci się, że zasnęłaś, za to Gab musiał być zdziwiony ;-)
Wercia natomiast dziś w dzień spała jedynie 1.15. Wstała z porannej drzemki o 11.45 i od tamtej pory nie chciała spać. Pisałam o tym wcześniej. Poszła spać dopiero po kąpieli, a była już tak zmęczona, że nawet na rękach nie chciała być. odłożyłam do łóżeczka i dosłownie w sekundę zasnęła :szok:

Lajfik, miki, wpadlam na pomysl, czemu nasze dzieci nie raczkuja i nie chca wstawac.:-D To chyba wina irlandzkiego klimatu;-) Chyba, ze u Was cos sie juz zmienilo?:-p Mojemu mlodemu raczkowanie nie w glowie, ale odkryl inny sposob przemieszczania sie - podskakuje na doopce i tak sie przesuwa, jak mu sie chce oczywiscie:sorry:
No u mnie malenkie postepy :-p...cos tam zaczyna kombinowac ...ale zobaczymy czy jej wyjdzie;-)

no to do mnie chyba od was zawiewa w sumie z centrum polski to do was tylko rzut beretem (moherowym)
:-D:-D:-D

Jakie kupujecie rozmiary pieluszek w tej chwili ???....ja obecnie mam 4+ ...ale po nocy ta pieluszka wazy chyba z 20 kilo :szok::-D:-D:-D

lajfiku my tez 4+ kupujemy i identycznie jak u was po nocce pielucha zwieksza dwukrotnie swoja obietosc:-DChyba niedlugo przejdziemy na 5,ale poki co musimy wykorzystac 2 kartony 4+ ktore kupilismy niedawno

reklama
u nas też nocka koszmarna a na pobudkę mała zwymiotowała i nie wiem czy wsadziła sobie jakąś zabawke tak głęboko czy coś jej nie tak z żołądeczkiem :-( od kilku dni strasznie mało je

Do góry