reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

antar mam nadzieję, że wszystko się ułoży

mój mały jak go wezmę do siebie do łóżka to najpierw pobawi się parę minut zabawką, potem wali nią w nos oczywiście mnie, a jak nie reaguje to próbuje schodzić z łóżka, no i nie ma spania bo wiadomo jak by się to skończyło.:dry:

reklama
no to chwila prawdy::: juz cztery razy wziełam Maxa do siebie do łózka. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i małemu się spodobało;-), Generalnie to moja dzisiejsza noc była mega zwaroiwana. Położyłam Maxa do łózeczka, sama do swojego, ale do mnie dołaczyła Maja. Mąż po jakimś czasie przeniósł Majke do jej pokoju, sam położył się obok mnie, po jakimś czasie Max wstał więc go wziełam do nas, po kolejnej godzinie zapukała Majka, maz poszedł spać do małej pokoju. Po krótkim czasie Max wstał bo się wyspał, a ja zdychałam przez połowe dnia:-:)wściekła/y:
kiedyś zrobie zdjęcie mężolajakśpi pod baldachimem w objęciach maskotek, hahaha...
powiedziałąm mu kiedys ze jak mnie zdżazni to wstawie taką fotke na NK:-p:-p;-)

miki ty sadystko
labudka ,że ty lubisz z samczykiem spać to nie znaczy ,że on lubi z samiczką trzeba było tak jak mąż miki wyemigrować do łóżeczka hi hi

kiedyś zrobie zdjęcie mężolajakśpi pod baldachimem w objęciach maskotek, hahaha...
powiedziałąm mu kiedys ze jak mnie zdżazni to wstawie taką fotke na NK:-p:-p;-)
oj oj! dawaj Miki - DAWAJ :))

Wiecie co... Mila ma tego trzeciego zęba, ale ja nie jestem pewna czy to górna jedynka czy dwójka :) a maupka nie da mi wepchać tam palucha i sprawdzić :) chyba dopiero jak bardziej będzie widoczny to się przekonam.

reklama
WARIATKI !!!! czy Wy wiecie ze taka fotka grodzi utratą życia, albo co gorsza utrata kieszonkowego na shoping:eek::eek::no::no:jak sięRoba by dowiedział ze takąfotke komus pokazałam to by trzecia wojnaświatowa była, no i najpierw musiała bym ją zrobić jak będzie u małej spał, a chłopina raczej czujnie śpi, bo takie przemarsze to u nas normalka. Na poprzednim mieszkaniu, to jeszcze chłopcy wędrowali pomiędzy swoimi pokojami, teraz mają razem pokój:tak::tak:

Do góry