reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

a próbujecie dosypiać dzieci?? J rzadko kiedy prześpi 1,5-2h bez przebudzenia, zawsze jak się przebudzi to go dosypiam. Chyba, że się obudzi już wesoły, albo mi pasuje żeby już wstał. Teraz np spał 1,5h, ale wiem, że to za mało. Obudził się ze średnim humorkiem, i nawet już zdążył wstać w łóżeczku, to ja go na ręce, potelepałam chwilkę i śpi dalej. Pewno jeszcze z 30 min będzie kimał.

reklama
aga czasami dosypiam ale tylko jak widzę, że jeszcze za mało wypoczęła
A ja mam inne pytanie, bo dzisiaj dokładnie zajrzałam Zuzi do buzi i wyrosły jej górne kły a nie jedynki :szok::szok::szok::szok: jestem w szoku myślałam, że na początku muszą wyrosnąć jedynki...

pbg mojej sąsiadki córka jako pierwsze miała kły górne :D ale był ubaw bo młoda wyglądała jak mały wampirek :D:D:D

no właśnie tak wygląda :-D najpierw moja mama mi wmawiała, że może będzie miała dużą przerwę między zębami ale teraz jak wyszedł drugi kieł to już nie mam wątpliwości :-)
aga no właśnie, może uznała, że na 6 lat to jej te zęby niepotrzebne:-p

asus, to taki żarcik :-) sprowokowałas i tak wyszlo ;-) ale tak czy siak, dzieki za przekazanie fachowych informacji. ja to chyba znowu sobie wypośrodkuje (tak jak z wit D3) i bede delikatnie odciągać. za to jeśli chodzi o obciąganie...:-D:-D:-D to ja może już pójde ;-)

reklama
pbg ale śmiesznie musi mała wyglądać:-) moja mama twierdzi, że to niedobrze jak dziecku najpierw wychodzą górne zęby bo "dziecko >rośnie do dołu< " ale to takie gadanie jak to, żeby ciężarna nie obcinała włosów i nie nosiła łaścuszka na szyi:eek: :eek: jak ja nie lubie tych wszystkich zabobonów:wściekła/y:

Do góry