reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

elunia tu przeniosę watek co by megusek i lajfik sie nie złościły:-p
aż tyle czasu trzeba czekać w akademii?? masakra! nie miałam pojęcia, ze kolejki do okulisty dziecięcego sa takie dłuuuugie:sorry: ale 80zł za wizytę to chyba lekka przesada, co?? czy mi się wydaje?? ja jak byłam u okulisty zbadać sobie wzrok to płaciłam 30zł:tak:a na dzieciach tak żerują..tragedia!:wściekła/y:

reklama
Habcia, Larkaa, zdrówka dla maluszków życzę.
Gratuluję zębolkom.

U nas już drugi na górze idzie, więc Jolek trzymam kciuki, co by Nikusiowi wyszły:-)

ana, współczuję, ja kocham koty i Karol wychowuje się z trzema, ale gdyby był uczulony to... musiałabym oddać. Jednak mam znajomych, którzy pomimo uczulenia odwiedzają nas i jest ok. Dotyczy to zarówno dorosłych jak i dzieci. Krótki kontakt jest do przyjęcia.

wasze dzieci aż tak się ślinią, że śliniaki noszą całymi dniami?
Myślałam, że moja niuńka się ślini, ale jednak nie. ;-):-) Czasem odrobinkę śliny jej ucieknie z buzi i tyle.
Czyli co? Zęby nie idą?

moj nie wymaga sliniaka ;-) przewarznie slinka cieknie mu na podloge albo fotel w ktorym siedzi :-pza to czesto musze za nim chodzic z pieluszka tetrowa w reku bo nieraz zdarza mu sie wiekszy slinotok, jednak nic nie wskazuje aby zabki mialy sie pojawiac

elunia tu przeniosę watek co by megusek i lajfik sie nie złościły:-p
aż tyle czasu trzeba czekać w akademii?? masakra! nie miałam pojęcia, ze kolejki do okulisty dziecięcego sa takie dłuuuugie:sorry: ale 80zł za wizytę to chyba lekka przesada, co?? czy mi się wydaje?? ja jak byłam u okulisty zbadać sobie wzrok to płaciłam 30zł:tak:a na dzieciach tak żerują..tragedia!:wściekła/y:
ja myślę że to nie jest strasznie drogo u nas tak jak i u agi pediatra bierze 70zł-100zł, wydaje mi się że specjalistyczne badanie nie jest tak drogie, ale swoją drogą jeżeli dorosłego badanie 30 to na dzieciach zdzierają..
na dziecka zdrowiu nie będę oszczędzać

Ewelinka 80 zl za okuliste dla dziecka to rowniez norma w moim miescie a u pediatry 70-100 zdzieraja strasznie

Agi dobrze ze wyniki ok :tak:

A u Gaba mega slinotok caly mokry tylko z tetra za nim latam przepowadam 2 gorne jedynki ale kiedy sie przebija - ciekawe

Aga a proszek? uzywasz nadal dla dzieci ? moze porszek:confused2:
piorę od pół roku w tym samym, nic nie zmieniliśmy, jedynie co to zaczęli grzać od jakiegoś czasu. A tak to wszystko po staremu. Jeszcze co "nowego", znów jemy coś ze słoików, ale wydaje mi się, że nie było nic nowego. Wszystko wcześniej już jadł. Jak nie zniknie to się udam to lekarza:-:)-:)-(

reklama
Ewelinka:) 30 zł kurcze a to chyba dawno temu:sorry: ja 2 lata temu 50 płaciłam a we wrzesniu jak byłam teraz to 70 już:wściekła/y: do tego nowe okulary i 500 zł nie moje:wściekła/y:

ardzesh Zosia ostatnio sie nie slini ale zaczeła znowu zgrzytac zębami:crazy:

agi0506 No super że Miłoszowi się poprawiły wyniki.

My dzisiaj bylismy u lekarza bo kazała nam przychodzic co 2 miesiące.No i u Zosi wszystko w porządku.Za miesiąc mam przyjsc zważyc .Jak zwykle zapomniałam sie o parę rzeczy spytac ,ale mnie zaskoczyła bo chciała wiedziec co już jemy a ostatnio ją to nic nie interesowało.

Do góry