reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
lajficzku - dzięki Ci wielkie za tą piosenkę!! Zapomniałam już o niej! Aż się cieplej na sercu zrobiło (nawet w taką paskudną pogodę!)

a kaczkę to śpiewam Mili w kąpieli, bo kąpiemy się z 4 kaczkami. Kaczka mama i 3 dzieci ;-):-D Mila Uwielbia je!

Nie bede zasmiecac watku (Megi wybacz;-))i bawic sie w slowne gry ...bo nie mam na to czasu ...po prostu dla mnie jestes MEGA fantastka! i nie moglam sie powstrzymac od wklejenia tej piosenki ...z dedykacja dla Ciebie:-)

:-D:-D:-DSZALONE DZIEWCZYNY JESTEŚCIE:-D:-D:-D
Moja Wika jeszcze o dziwo nie nabiła sobie żadnego siniaczka ani guza:tak: ale wiem, że to wszystko przede mną:tak:. U nas noce bez zmian:-(Ciągły płacz i wybudzanie się po 15 min od zaśnięcia:-( Jestem kłębkiem nerwów. Muszę zacząć podawać małej meliskę przed spaniem (i sobie chyba też:-p), może to podziała.

Cześć dziewczyny!

u nas dzisiaj była noc bez wstawania. pierwszy raz od 3 tygodni. Hubert wstał o 6.30. dostał cyca i o dziwo dalej poszedł spać, także wstał tak naprawdę o 9.30.:tak: Ale zębów dalej nie ma.

A tak odnośnie zostawiania dzieci to Hubert miał 4 miesiace jak było wesele mojego brata. Na ślub wzieliśmy go i na początek wesela. Później został z teściową, (bałam się go zostawić, ale teraz wiem, że dobrze się nim zajmuje) a ja przyjeżdżałam do 2 -3 godzinki. Mieliśmy 10 minut samochodem. Nie płakał, nie marudził, a po wieczornym karmieniu jak poszedł spać to spał całą noc, nawet go nie budziłam na jedzonko jak wróciliśmy.
A tak jak czasami trzeba mi wyskoczyć na zakupy to zostaje z tatą na godzinkę czasem dwie. Ale to rzadko się zdarza. Od porodu tylko raz sama byłam. A tak to mały chodzi cały czas z nami, i nie ma z nim problemu nie marudzi.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
asus gratulejemy ząbka Maciusiowi:tak::-)

u nas niestety z usypianiem młodego podobnie, tzn najlepiej wychodzi to mnie:sorry: K. kiedyś więcej go usypiał, a teraz zajmuje mu to pół godziny w dzień a ja to robię w 5minut:sorry: przyznam, że też czasem mam dosyć, że wszystko co robię muszę zaplanować i pogodzić z obowiązkami przy dziecku, ale tak to jest być mamą:sorry:

przyznam, że też czasem mam dosyć, że wszystko co robię muszę zaplanować i pogodzić z obowiązkami przy dziecku, ale tak to jest być mamą:sorry:

Anius a ja Ci powiem, że mi to nie przeszkadza, chociarz czasami też mam dość. :tak:Ale nie czuję potrzeby, że muszę gdzieś wyjść sama. Dobrze, że M też zajmuje się małym np kąpanie to robota chłopaków:tak:.

reklama
Do góry