reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
mamoflavii, chlopaki sobie na pewno poradza. zazwyczaj tragedia i placz jest na naszych oczach a po chwili jak znikniemy zaczyna sie ukladac :-) przynajmniej u mnie tak jest. co do nocek to sie nie wymądrzam, bo mam to szczescie, ze mlody ma wszystko w nosie i w nocy po prostu śpi, niewazne kto jest w pokoju obok.

a ja odebralam w piatek wyniki na poziom wit D3 i mlody ma jej troche za duzo, co mnie nie dziwi, dostawal wieksze dawki, ale za to poziom fosfatazy, ze tak sie wymądrze ;-), ma za wysoki, a to jest objawem krzywicy, bo to jest jakis enzym w kosciach. no i zgłupialam - bo D3 jest za dużo, co wyklucza krzywice, a z kolei jakis enzym wskazuje na krzywice. jutro ide do ortopedy i niech mnie oswieci. i chyba to bedzie ostatnie badanie jakie zrobilam, bo po czasie okazuje, sie, ze wszystko wraca do normy, a ja sie tylko stresuje i kase wydaje...ehhh i badz tu mądry

Ja zostawiałam Miłoszka nawet na 2 dni albo i na parę godzin jak idę pobawić się do miasta.Też potrzebuję odpoczynku a nie tylko cały czas z dzieckiem.Każdy tego potrzebuje:-)
Agi specjalnie dla Ciebie...
[video=youtube;KsX6Fyd9EwU]http://www.youtube.com/watch?v=KsX6Fyd9EwU[/video]

dopiero teraz Ewelinka doczytalam o tym badaniu. szkda małej, ale dobrze, że to juz za Wami. trzymam kciuki za noszenie okularów, bo nie wyobrazam sobie, zeby mała ich nie ściagala...ale moze takie robia specjalne, zeby jednak byly na oczach a nie w łapkach i buzi. i nie martw sie - dobrze w sumie, ze wade wykryki tak wczesnie, bo moze uda sie to wyleczyc szybko.

lajfik, Ty złośliwa bestyjko ;-)

reklama
haha i tak się nie przejmuję.A poza tym to Fasolki mają fajne utworki.Dzięki że mi przypomniałaś, muszę puścić to Miłoszowi znowu. A te co widziały moje zdjęcia na nk to raczej widziały że mam fotki z wesela i to bez Miłosza.Bo bym go nie zabrała tam.
[video=youtube;wAQbbdC35eU]http://www.youtube.com/watch?v=wAQbbdC35eU&feature=PlayList&p=467DB76DBAA2A0DB&index=2[/video] z pozdrowieniami dla lajfik

Ostatnia edycja:
Do góry