Aga, ja mam dokladnie to samo Wczoraj bylam na zakupach i kiedy stalam juz przy kasie poczulam, ze musze siusiu, ale nie poszlam w sklepie, bo dopiero co poczulam potrzebe i pomyslalam, ze do domku (2 min.) wytrzymam, a poza tym rozni ludzie korzystaja z tych toalet... wiec lepiej zaniesc do domku;-), wyszlam na ulice i myslalam, ze sie posikam, ledwie doszlam do domu, pedem do lazienki, a tu kilka kropel i juz
reklama
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
Moje malenstwo tez mnie kopie w pecherz!!!!!albo kopie albo sie tam uklada i ja lece na leb na szyje do WC a tam nic!!!!3 kropelki i do widzenia i nie pomaga ze prosze go zeby podplyna sobie gdzie indziej chyba mu tam wygodnie)
Moj cudowny synek daje o sobie znac juz regularnie, widzialam go ostatnio na USG - jest bardzi ruchliwy i zrdowiutki - moja rybka kochana!!!!!!!!
Moj cudowny synek daje o sobie znac juz regularnie, widzialam go ostatnio na USG - jest bardzi ruchliwy i zrdowiutki - moja rybka kochana!!!!!!!!
MonikaWroclaw84
Mama Mateuszka
musze sie poczwalic ze moj maly wazy juz 250 gram - czyli tyle co szklanka wody i mierzy 15.6 cm !!!!!!!! kawal chlopa z niego
aga221122
mama Jurandzika :))
kurcze larkaa to mój książe tydzień starszy ważył 353g. Nie wiem ile w tym okresie dziecko przybiera na wadze, ale wydaje mi się, że Junior mógłby ważyć troszkę więcej. No albo będzie chucherko, tylko jeszcze nie wiem po kim, mama i tata doś sporych gabarytów są
To ja tak jakoś od tygodnia czuję kopniaczki Maluszka, w końcu, bo już się zamartwiać zaczęłam, czy z Nim wszystko ok. Ponoć w pierwszej ciąży tak jest, że ruchy odczuwa się później. Teraz czekamy aż będą na tyle mocne, by tatusiek mógł je poczuć przez brzucha :-):-):-)
reklama