reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
labudka też życzę wytrwałości :tak:.
lajfik świetnie że butla poszła w ruch i nocka ładna :tak::tak::-). U nas nadal nie śpimy, ale nawet nie chce mi się pisać, bo jest coraz gorzej :wściekła/y:.
elvis gratulacje dla Pyzy :-D
A u nas kataru na razie jeszcze nie było więc nie poradzę, ale zycze duzo zdrówka smarkatym :-).

Ja psikam i za jakąś minutkę odciągam. Krzysiek też się rzuca i dlatego do tego potrzebne są dwie osoby. Jedna trzyma łepetek a druga psika :)

no niestety tutaj tak trzeba :-D
jak zakrakplam nosek Mackowi to zawsze obok jest moja mama ktora odwraca jego uwage zabawiajac go ;-)

kurna, ale dzień pełen wrażeń :) chyba przez ten katarek Kalina pierwszy raz sama siadła! i to kilka razy! jupiiii

Labudka- to Ci się podziało...:-( życzę wytrwałości nocami i dobrych wyników.:-):-):-)

Hanka odkąd umie siedzieć, to nie chce nawet pełzać:-D:cool2: będzie, co ma być, jeszcze będę miała mobilka dość pewnie;-)

Labudka, ja też tego życzę!!!

Martussa, zobaczysz, jak zacznie wstawa sama (i fikać), wtedy będziesz wspominała jak "tylko siedziała" :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
labudko na pewno glowka sie pieknie uksztaltuje nie martw sie:tak:
larkaa na niesety tak na sile trzeba odciagac Gab tez nienawidzi tego i gratulacje dla Kalinki mam przy tej okazji pytanko rozumiem ze dzieciaczki ktore siadaja siadaja z brzuszka podpierajac sie na raczkach tak?

Zdrowka dla wszystkich dzieciaczkow

Do góry