reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Ja mojemu Wiktorkowi kupiłam piękny kolorowy kojec do zabawy i teraz się nie martwię ze coś mu się stanie złego!!!! W mieszkaniu mam wszędzie płytki i wcześniej skóra mi cierpła na sama myśl ze mógłby się bawić na takim twardym i zimnym podłożu!!!! teraz się możne przewracać i turlać do woli a nie grozi mu upadek z wysokości!!!!

reklama
Mateusz siedzi jak sie go posadzi, sam jeszcze nie umie-w ogóle sie tym nie przejmuje, bo wiem że rozwija sie w swoim rytmie i niedlugo na pewno nas zaskoczy:):tak: Uwielbia za to spręzynować, w ogóle najlepiej sie czuje w pozycji pionowej, jak się go trzyma pod paszkami to podskakuje i próbuje stac-naprawdę przejmuje swój ciężar i ma bardzo sztywne nóżki:):-)

Brukselko my tez kupiliśmy wielki kolorowy kojec i jest rewelacyjny-pełnia wygody i bezpieczeństwa i dla nas i dla Mateuszka:):tak:
Jesli chodzi o postępy Matka w czworakowaniu to nic sie nowego nie dzieje-ciagle tylko kiwa sie w przód i w tył:)
Za to ostatnio usłyszalam "mama"-az mi sie łza zakręcila w oczku, niesamowite uczucie!!!!!!!!!!!!:-):-D

Wiecie co...tak zawsze czytam o waszych problemach brzuszkowych itp chciałabym coś doradzić ale NIE POTRAFIE :( no bo chlercia u nas takich problemów nie ma i nie mam doświadczenia żeby coś mądrego napisać :(

Ale mogę się pochwalić że krzyś raczkuje :) Mila doganiamy Cię :))))

Wiecie co...tak zawsze czytam o waszych problemach brzuszkowych itp chciałabym coś doradzić ale NIE POTRAFIE :( no bo chlercia u nas takich problemów nie ma i nie mam doświadczenia żeby coś mądrego napisać :(

wow gratulacje dla Krzysia, niezły gość z niego !!!

no moja już prawie, ale na razie po medal nie sięgamy :-)

dziś rano Gaba mi zlazła z łóżka i stała przy nim! tzn zsuwała się i oparła się nogami o podłogę. dobrze, że ją złapałam, bo pewnie by kiepawo było :eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Kasha Gabrys ładnie siedzi ale za to nie pelza obraca sie tylko w kolko jak szalony a widze ze juz dzieci czworakowac probuja a u nas dupke grawitacja za mocno przy ziemi trzyma :-D czy sa jakies dzieciaczki ktore nie pelzaja jeszcze ?

ooo u nas też nie ma raczkowania, pełzania itp .Najlepsza pozycja to leżenie w wózku spacerowym a nogi na poręczy. W takiej pozycji może przeleżeć cały dzień. No chyba ,że ogląda seriale z tatą typu ,,4 pancernych i pies albo Klossa itp to siedzi na kanapie obok swojego taty:-D:-D:-D

kraf
to dobrze ,że nie możesz nic doradzić bo to znaczy ,że z Krzysiem jest ok .Myślę ,że w innej dziedzinie możesz pomagać

reklama
Mamuski czy wasze maluchy wciaz ulewaja???bo Gracjanek ulewa niemalze po wszystkim i nie wiem czy to normalne Czasami uleje zaraz po jedzeniu,a innym razem nawet 2 godziny po posilku Maly przybiera prawidlowo na wadze ale mimo wszystko sie martwie:-(

Do góry