reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Ale mialam sajgon z mlodym....od czasu kolek takiego ryku nie bylo:((( Chyba wychodza mu zęby bo jak polecialam do apteki po zel na dziąsla i mu zaaplikowalam poprawilo sie:) Robaczek tak sie wymęczyl ze zasnąl na brzuszku na macie edukacyjnej:) spi juz 20 min:)
Kupilam Dentinox N - któraś z Was go uzywa??? Jest oki????

reklama
My używamy Dentinox i u nas działa :tak:

Faktycznie każde dziecko jest inne :-) widze po znajomych a i tesciowa mi mówiła że mój mąż był przeciwienstwem swojego starszego brata.Wszędzie go było pełno:-D

monikawroclaw my też mamy dentinox, gdzieś tam wcześniej dziewczyny go polecały:tak:
Matik też wczoraj zrobił mi sajgon:baffled: od 16 ryk, dawałam nawet cycusia, że może się uspokoi ale nic z tego:baffled: dopiero gdzieś o 19 zdrzemnął się na 30min, a nie spał od 13.jak się obudził dostał cyca i jeszcze potem wypił 140ml kaszki i poszedł spokojnie spać:confused: dzisiaj zaczęło się to samo o 14:baffled: dostał cyca i płacz, dostał drugiego i się uspokoił, pół godziny później pół słoiczka deserku i bawił się do teraz:dry: więc może i wczoraj był głodny??:confused: czyżby początek końca karmienia piersią czy to moje dziecię coś naszło???

mamaflavii trzymam kciuki za usg. sama chetnie oddałabym czesc swojego zdrowia - chozciaz Was nie znam, zawsze serce mnie boli jak czytam gorsze wiesci od Was. i nie moge doczekac sie dnia kiedy napiszesz, że juz ostatni blok chemii za Wami i, że wszystko jest na dobrej drodze...

aga ja tez na poczatku mialam wojownika o wolnosc (boska ksywka :-D ), ale okazało sie, ze to przez bakterie. teraz mam anioła i chce nastepnego...ale cos czuje, że Twoj wojownik jeszcze duuuużo radosci i satysfakcji Ci przyniesie :-)

u nas na razie w miare spokojnie i bez zmian - 1-2 pobudki w nocy, zębow brak, mleko to najgorszy wróg :baffled: w przyszlym tygodniu idziemy na to badanie surowicy krwii, zeby zobaczyc czy skaza nadal jest. sama jestem ciekawa tego badania, bo pierwsze o czyms takim słysze...

Ja zanim urodziłam Karola to byłam przekonana, że na jednym dziecku się skończy. A teraz jak patrzę na to szczęście, które się do mnie uśmiecha, to choćby dziś bym chciała drugie...
tylko mąż mnie sprowadza na ziemię:crazy:
Tak szybko zapomina się o nocnych pobudkach, zmęczeniu itp.

Mamoflawii, wszystko się unormuje, guz zniknie. Ja w to bardzo mocno wierzę.

Mamoflavii kochana trzymaj sie

chwilke nie mialam dostepu do internetu u nas w domu mega infekcja i musialam wyniesc sie z malym do tesciowej :baffled:
Oj jak Gabrys cyrkowal brakowalo mu jego miejsca lozeczka codziennych rytualow dziecko diabel ja po prostu padam bo dzis zjechalismy do domu i czuje sie po 2 dniach tak zmeczona jakbym gdzies tydzien przy ciezkich robotach zasowala:-D

Ja jak mysle o drugim dziecku to bardzo bym chciala ale z drugiej strony wiem ze jak sie wszytskim przejmuje i caly czas sie nad Gabem trzese wiec jak bede miala drugie to chyba stres osiegnie maksimum no bo wiadomo ze zawsze cos sie tam z maluszkami dzieje

Jutro idziemy do laryngologa w koncu moze mnie oswieci skad dziecko ma katar:confused:

reklama
Do góry