reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
mamaflavii myślę o Was cieplutko i w ogóle My tu wszystkie myślimy i swoimi myślami może też wspomożemy Julianka i się pięknie wszystko skończy. Oby decyzja było szybko i najwłaściwsza z właściwych inna nie może być.

Mamaflavii czekamy na decyzje z Toba mocno trzymajac kciuki za Julianka :tak:
Moj M wstaje w nocy jak Gabrys sie obudzi i drepcze do kuchnii zrobic mleko ja go karmie takze nie jest zle :tak:
Jestem wkurzona bo pojechalam dzis do laryngologa a pani w recepcji mowi ze doktor jest na urlopie a nie miala mojego nr telefonu zenby zadzwonic i poinformowac:angry: nastepny termin 19/08
Gabrys nie znosi miesa ma odruch wymiotny indyk byl blee dzis okazuje sie ze kurczak tez jest bllee a moze mu nie smakuja te sloiczki musze pomyslec by sama cos zrobic czy ktores z was gotuja miesko jak to robicie co kupujecie taka piers z kury czy jak:confused:
Ja padam na pysk czekam az Gab zasnie by walnac sie z nim ale on ani mysli:dry:

reklama
Mamoflavii ja ni wiem co napisać. Strasznie ciężka ta próba dla Was. Jestem z Wami.
Zosia ma jutro usg serduszka i mam nadzieję że wszystko sie ładnie zrosło.

Do góry