reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Maran-atha- współczuje kąsania, Hanka bezzębna jak czasem dziabnie, to wszeszczę... co to dopiero będzie przy zębach!!:shocked2: moze się nauczy, jak jesć a nie gryźć brodawki??

brukselka- ciesz sie, póki mozesz;-) zobacz, co wyprawia ALA;-);-);-)

no i u nas zeby ida :sorry2: Maja marudna-sama nie chce polezec tylko trzeba byc przy niej i gadac z nia :shocked2: ale cos nie moga sie wydostac bo juz od ponad dwuch tygodni czuc je pod dziaslami no i oczywiscie ida nam pierwsze dwojki na gorze wiec bedzie wampirek :-p
a co gryzienia w cycek z calego serca wspolczuje Wam:szok: :cool2:

Widze ze w wieksozsci dzieci lutowych zabkowanie daje o sobie znac :tak: Mojstaje sie coraz bardziej marudny, gryzie mocno przedmioty i wybudza sie ze snu (jakby cos mu przeszkadzalo) :tak: stawiam na to ze tez czuje zabki jednak dziasla ma miekkie wiec pewnie jeszcze na zabek poczekamy :tak:

zosia biedulka od rana biadoli mamamamamama.2 sierpnia oboje usłyszeliśmy mamama a potem mama. Nauczyła się mówić tę piękną sylabę:)choć pewnie nie swiadomie, to i tak dostałam skrzydeł:)
aga moje dziecko jest bardzo ciężkie bo waży więcej od niejednego roczniaka a jest pełna życia i szczęśliwa. Uważam że mówienie o dzoeciach na piersi że są grube to bzdura bo ich ni jak nie da się przekarmić.

Ah no i właśnie płacze od 7 ranoi juz nie wiem co jest. Tak koło 8.30 ją przebrałam i zobaczyłam że jest jeszcze bardziej zsypana i w dodatku sie drapie, jedno oko ma przekrwione i kaszel. Podejrzewam że to jakaś ostrzejsza reakcja alergiczna. Po południu mamy pediatrę.

reklama
a ja uważam, że jakie by nie było jest cudowne, bo nasze, najważniejsze jest zdrowie!! :)
:tak::tak::tak::tak:
Antar ..a ty przestrzegasz diety swojej ?
Czy podejrzewasz alrgie kontaktowa???
Aga duzo zdrowka dla Juran-dzika :)

ide dzisiaj tez do ciotki na zwazenie ..Kajki-bajki:)))

Ostatnia edycja:
Do góry