reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Moja maruda właśnie teraz zasnęła, Zuzia mało płacze, ale jak jej się coś nie podoba to "burczy" ze złości, takie "brrrrrr" i piski :rofl2: a no i cały czas chce być noszona i w centrum uwagi, nawet na spacerze przez poł drogi muszę ją nieść, bo inaczej to się rzuca w wózku niczym śledź bez wody

pbg to tak jak Wercia, tylko że moje złoto ma tak już od 3 miesięcy, nie wiem jak Zuzia. A mi już plecy totalnie wysiadają.

Ja czytałam, że jak dziecko je stałe pokarmy, to nie trzeba do odbicia już podnosić, ja jednak po jedzeniu mleczka, zawsze trochę ponoszę.

reklama
Aga, ja nie wiem co to dokladnie ta trzydniowka, Flavia nigdy nie miala, a i Julianek poza wiadomym problemem nigdy na nic innego nie chorowal, ale moim zdaniem temperatura za wysoka na zabki, wg mnie to jakis wirus. Daj mu czopka, to mu przyniesie ulge.

Tu w Niemczech jest dla niemowlat Paracetamol 75 mg w czopkach. Jest tez 125 mg ale to chyba jeszcze za duza dawka dla niego, ale jakby nie mieli 75 mg to wez 125 mg i daj mu polowe.

reklama
próbowałam dać mu paracetamol ale w płynie piękny paw był :-):-):-), dziś próbowałam mu dać też kaszkę łyżeczką też mieliśmy pawia, szkoda tylko że te pawiki takie mało kolorowe, wczoraj były przynajmniej marchewkowe

Do góry