czyli co?...Myślę , że to trzydniówka była.....a mój Maxymilian juz dziś bez gorączki, za to z wysypką, znacie powiedzenie jak nie urok to sra...czka.....ahhhh te bobasy![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli co?...Myślę , że to trzydniówka była.....a mój Maxymilian juz dziś bez gorączki, za to z wysypką, znacie powiedzenie jak nie urok to sra...czka.....ahhhh te bobasy![]()
J nie mam pojęcia, wydaje mi się że moze po proszku do prania, co prawda nie zmieniałam, ale chyba za dużo napakowałam do pralki i żle wypłukało, bo Max ma wysypke tylko na główce, pleckach i brzuszku. Mały jest ciągle tylko w bodziakach, bo jast gorąco. Nóżki i rączki oraz sama twarzyczka głaciutkie, nic na nich nie ma,wniosek jest taki że tam gdzie miał styczność z materiałem ma krostki [ wysypke], tak mi sie wydajeczyli co?...Myślę , że to trzydniówka była.![]()
hmmm... no to chyba zaliczyliśmy tą trzydniówke, juz sama nie wiem, co by nie było, przeszło, tylko ta wysypka została, ale juz się tak nie martwie, małemu apetyt wrócił, wszystko będzie ok.mikimauro, z tego co się orientuję, to trzydniówka wysypuje właśnie brzuch i plecy.
hmmm... no to chyba zaliczyliśmy tą trzydniówke, juz sama nie wiem, co by nie było, przeszło, tylko ta wysypka została, ale juz się tak nie martwie, małemu apetyt wrócił, wszystko będzie ok.
Krzyczy, przewraca się na brzuszek, drapie w barierki, kopie nogami ;/ A w dodatku o 5:30 był już totalny koniec spania.
Jakieś rady? :|
w dzien mam bardzo podobnie ale nocki inaczej...szczesciara z Ciebie :-)Moja Ola śpi raz 30 min, raz godz i potem znów 30 min. w dzień
larka- oj chyba malutka taka poprostu już jest, ale Ty się kobito umordujesz, :--
-(
elwis- Ale Gabinka to kobitka, piękna waga, no i piękna dziewczynka:-):-):-)
a mój Maxymilian juz dziś bez gorączki, za to z wysypką, znacie powiedzenie jak nie urok to sra...czka.....ahhhh te bobasy![]()
J nie mam pojęcia, wydaje mi się że moze po proszku do prania, co prawda nie zmieniałam, ale chyba za dużo napakowałam do pralki i żle wypłukało, bo Max ma wysypke tylko na główce, pleckach i brzuszku. Mały jest ciągle tylko w bodziakach, bo jast gorąco. Nóżki i rączki oraz sama twarzyczka głaciutkie, nic na nich nie ma,wniosek jest taki że tam gdzie miał styczność z materiałem ma krostki [ wysypke], tak mi sie wydaje![]()
hmmm... no to chyba zaliczyliśmy tą trzydniówke, juz sama nie wiem, co by nie było, przeszło, tylko ta wysypka została, ale juz się tak nie martwie, małemu apetyt wrócił, wszystko będzie ok.
Jolek- chyba bardzo mnie lubisz, tak jeszcze mnie nikt nie cytował
pozdrawiam Cięcieplutko :-):-)
![]()