reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

mamaflavii-tak się cichaczem modliłam zeby wyjeli małemu ten cewnik i się udało, teraz kolejna modlitwa i prośba o zlikwidowanie tej bakteri, uda się napewno. 2 cm mniejszy guz- wspaniała wiadomość !!!! cały czas wieżę gorąco że pokonacie ten nowotwór, wszystko zmieża ku lepszemu, będzie dobrze, super wieści. Duzo sił i zdrówka dla Julianka, :tak::tak::tak:
To bardzo przykre że takie maleństwa chorują na nowotwory, życze duzo zdrówka dla tych dzieciaczków.:tak::tak::tak:

reklama
MonikaWroclaw84 :tak: podobno sa takie specyfiki :tak: chyba produkuje je min OFF ale sa tez innych producentow, trzeba zapytac w aptece :tak:

u nas komarow nie ma na razie, ale jak jezdzimy na wieś to tam robactwo pcha sie do domu wiec rozkladamy moskietere na okno i jest oki :tak: mozna tez kupic jakies urzadzen9ie co zabija robaczki :-p

Mamaflavii cieszę się z dobrych wieści Juliankowych :-). wyściskaj go od ciotek mocno!!! oczywiście wciąż trzymamy kciuki i wysyłamy pozytywną energię do was!

MonikaWroclaw84 ktos polecał to urządzenie CHICCO - urządzene odstraszające komary (680422842) - Aukcje internetowe Allegro

ja narazie mam koncówke raida z płynem do prądu i działa super tylko nie wiem czy można używac przy małych dzieciach dlatego włanczam na pare godz.w dzien a jak zosia idzie spac to wyłanczam spimy przy otwartym oknie i nie wchodzą

mamaflavi super że Julianek już bez cewnika i że guz się zmniejszył:-)

:tak:Mmamaflavi super wiesci ostatnio o was myslalam to wspaniale ze guz sie zmniejszyl bardzo sie ciesze:-) tylko patrzec a Twoj synus bedzie w domku caly i zdrow i zapomnicie o tym koszmarze , jak czytam ze takie malutkie dzieci musza zmierzyc sie z taka choroba to strasznie przykro :-(

My dzis bylismy u okulisty okazalo sie ze oko niedoleczone na szczescie nie ma zadnych zaciekow na rogowce tylko takie blonki ktore powstaly na wskutek rozprzestrzeniania sie bakterii i dostalismy antybiotyk ktory ma je zlikwidowac
Gabrys nie za dobrze przyswaja to nowe mleko dzis znow w nocy zwymiotowal:no: ale poza tym czuje sie dobrze obserwuje go mam nadzieje ze nic mu nie bedzie
A dzis piekny dzien caly dzionek bylismy poza domem :-)
Pozdrawiam mamusie:-)

mamaflavii bardzo lubię czytać optymistyczne wieści od ciebie walczcie dalej a my z wami całuski dla Julianka a tych maleństw to tak żalll:-:)-(
ana niech Gabinek zdrowieje szybciutko

a u nas jest masa takich malutkich robaczków jak przecinki i cały czas siedzę przy Nikusiu i odganiam to dziadostwo

Mamaflavii cieszę się z dobrych wieści Juliankowych :-). wyściskaj go od ciotek mocno!!! oczywiście wciąż trzymamy kciuki i wysyłamy pozytywną energię do was!
Do uścisków jak najbardziej się przyłączam :tak: za kolegów Julianka też trzymam kciuki.

Po dzisiejszej wizycie w przychodni się zdenerwowałam strasznie!! Doświadczyłam jak paskudna jest angielska służba zdrowia, no ale najważniejsze że wiem ile Zuzka waży i jakie jest tutejsze podejście do tematu karmienia. A klops ma 8,42 kg i mierzy 68 cm. Ile ważą wasze dzieciaki, bo mi tu health visitor powiedziała, że Zuzia to kolos i może ją przekarmiam :baffled:

reklama
Po dzisiejszej wizycie w przychodni się zdenerwowałam strasznie!! Doświadczyłam jak paskudna jest angielska służba zdrowia, no ale najważniejsze że wiem ile Zuzka waży i jakie jest tutejsze podejście do tematu karmienia. A klops ma 8,42 kg i mierzy 68 cm. Ile ważą wasze dzieciaki, bo mi tu health visitor powiedziała, że Zuzia to kolos i może ją przekarmiam :baffled:

Matek wczoraj wazył 7335 i mierzy kolo 70 cm:) :tak:Doktor powiedzial ze jest super:)Zuzia waży kilo wiecej:) Ale nie sugeruj sie tym-kazde dziecko rozwija sie w swoim tepie:) Jak zacznie raczkowac i pozniej chodzic wszystko zrzuci:) ja bylam gruba jak bylam maleńka a pozniej cale zycie szkieletor:):tak::tak::-D

Do góry