reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Julianek bez cewnika - jupiii :))) Ale przede wszystkim cieszy mnie wiadomość, że nowotwór się zmniejszył. O 2 cm? To ile on miał początkowo?! W takim małym ciele kilka cm guza?!?
Jeszcze trochę i pozbędziecie się go na Amen! :tak::-) Buziaczki dla Julianka i Waszej rodziny!

reklama
mamaflavii kochana ta Twoja kruszyna i tak dzielnie walczy. trzymam kciuki, żeby bakterie szybko sobie poszły i żebyś pisała coraz wiecej takich optymistycznych informacji.

mamoflavii takie dobre wiadomości na początek dnia. super, że Julianek już coraz lepiej się ma. tylko szkoda tych innych dzieci, na pewno też pokonają chorobę:tak:
u nas mówienie na etapie dziwnych pisków:-D i takiego "e e e y y" z językiem jak by do kaszlu;-):-D

ardzesh całe szczęście, że to tylko katarek. Bardzo dobrze, że poszłaś do lekarza to skontrolować.

a u mnie pamiętacie wstawanie do dziecka co godzine w nocy?
Od kiedy daje jej modyfikowane przed snem śpi do 3:30 w nocy jak suseł, dopiero potem wstaje znowu co 45 minut :D

super :tak: modyfikowane jest dluzej trawione wiec pewnie dzidzia dluzej najedzona...
Maciek juz sie budzi rzadziej w nocy :-D powodem chyba sa te upaly... teraz mamy wszystkie okna w domu pootwierane, maly spi w body praktycznie bez przykrycia i jest mu tak dobrze :-p nieraz ma nawet chłodny karczek ale jak tylko go przykryje to zaczyna sie denerwowac wiec chyba woli jednak chłód:tak:

mamaflavii super ze nie ma juz cewnika :-D zawsze to jakas ulga dla dziecka ;-) bardzo sie ciesze ze leczenie odnosi pozytywne rezultaty :-)

Karolcia szczepilam dodatkowo na rotwirusy.
Mamaflavi wspaniale ze Julianek jest juz bez cewnika !!! z bakteriami poradzicie sobie szybciutko!!!! Najważniejsze ze guz sie zmniejszyl!!! Ale sie cieszę!!!
Ciągle o Was myślimy i wysylamy duzo sily i milości!!!!!!!! bedzie dobrze!!!!!

a wlasnie Dziewczyny. Nie wiem jak u Was ale w Głogowie jest strasznie duzo komarów!!! I zrą jak szalone:(((( Staram sie zawsze pokój malego oczyścić z tych besti ale nie zawsze mi sie to udaje:((( Czy są jakieś środki przeciw komarom które mozna stosować u niemowląt???? Bo Mateuszka juz chyba ze 2 użarly i go swędzi-biedactwo!!!:(((((

reklama
Gracjanek przekrecil sie przed chwilka po raz pierwszy z pleckow na brzusio a ze lezal w lozeczku to wcisnol jescze dodatkowo nozke miedzy szczebelki a ze nozka pulchna to sie zablokowala:-DMaly byl w podwojnym szoku i ja tez:-)

Do góry