reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Cytat:
Napisał ardzesh
Oj Elwisku - życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Gabuni! Wracajcie szybciutko! :tak::tak::tak:

Ja dzisiaj bylam zważyc Zosie Waży 7420 500 gr przez 3 tyg.To chyba dobrze?narazie tylko piersią karmimy
Ale swojej wagi urodzeniowej jeszcze nie podwoiła
dzisiaj cos cały dzien mi marudziła i spac nie chciała teraz na szczęscie już zasneła bo mam dosc zaraz też ide spac:-)

Elwisku wracajcie do nas predko :tak::tak::tak::tak::tak:Duzo zdrowka dla Gabi:-)
0017795676.gif
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dziewczyny dla dzieciaczków z problemem z kupkami - polecam Nifuroksazyd - daje się 3 razy dziennie po 2,5ml i naprawdę jest szybka poprawa :tak:

A mój Maciuś wcale nie chce jeść , nie wiem co się dzieje , jest zdrowy , kupki robi normalnie a jeść nie chce za nic . Czy to może mieć związek z ząbkowaniem ? Bo strasznie się denerwuje i wpycha rączki do buzi . Smaruje BoboDentem ale nie widzę różnicy przed i po smarowaniu.
Jakie macie żele ? Są skuteczne ???

larka ja dawałam smektę i nie pomagała dawałam laktoral i też guzik i kupiłam acidolak i dopiero nam pomógł a na marchwiankę to jeszcze jest czas
my byliśmy na kontroli bioderek i jest wszystko oki

Dzisiaj Maxymilianek miał bilans
Waga 7,61kg
wzrost- 63cm
super jestem zadowolona
a to fotka Maurycego w tym samym wieku, mały wazył dokładnie 8kg, żadno moje dziecko nie pobiło go wagowo, za to Maurycy był na cycu (dwa lata)
2hf2dra.jpg
2vcultu.jpg

reklama
Dziewczyny dla dzieciaczków z problemem z kupkami - polecam Nifuroksazyd - daje się 3 razy dziennie po 2,5ml i naprawdę jest szybka poprawa :tak:

A mój Maciuś wcale nie chce jeść , nie wiem co się dzieje , jest zdrowy , kupki robi normalnie a jeść nie chce za nic . Czy to może mieć związek z ząbkowaniem ? Bo strasznie się denerwuje i wpycha rączki do buzi . Smaruje BoboDentem ale nie widzę różnicy przed i po smarowaniu.
Jakie macie żele ? Są skuteczne ???

asus ..proponuje gryzaczki wypelnione plynem ...( schlodzic w lodowce przed podaniem) lub zimna twarda marchew ....oprocz tego dobre sa czopki homeopatyczne np. Viburcol lub przeciwbole kiedy jest juz zle ...
zele niekoniecznie musza pomoc :sorry:..one sa raczej takie pic na wode ;-)
no i masazyk ....
robisz to tak : palcami wskazujacymi masujesz nad gorna warga (wasiki)i to samo nad brodka ...(masaz dziasel)
dobrze tez jest kupic specjalna nakladke ktora nakladasz na palec ..ma ona takie silikonowe kolce i masujesz dziaselka maluszka ..ta nakladke mozna posmarowac zelem ....powinno ciut ulzyc ......wyglada ona jak duzy naparstek :)
a pierwsze oznaki to wlasnie brak apetytu , wkladanie raczek i slinienie ....
mam nadzieje ze troszke pomoglam :-);-)

Do góry