reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Monika ....moze zmiana wody? I maly inaczej reaguje ??? :-)
ale jak sie bedzie utrzymywac to daj lakcid ;-)

Mamflavii.... Sciskam Cie najbardziej jak tylko potrafie ... :-):-):-)
Ucaluj Julianka od NAS!!!!!

reklama
Zapomnialam dodac najwazniejszego ..zwazylam Kajke jak bylam ze soba u lekarza i mala przybrala od 21 maja 400 gram ...wiec jest wszystko oki doki i wazy juz 6240 :-)..... wiec wszytsko jak byc powinno :tak::-)

Właśnie dzwoniła do mnie elwis i niestety ich weekendowy wypad skończył się pobytem Pyzuni w szpitalu:-( w Kozienicach (jak dobrze zapamiętałam to jakieś 100 km od Warszawy) Gabrysia ma podejrzenie zapalenia płuc, strasznie kaszle i dostała inhalacje i jakis syropek ale elwis mówi że gsyby nie ten kaszel to w ogóle po niej choroby nie widać, wesoła, śmieje sie i gaworzy. Gorączki nie ma więc nie jest źle. Kuba już lepiej został na działce z tatą, mam elwiska bierze urlop więc zaopiekuje się Kubusiem. Elwis dostała łóżko w szpitalu więc warunki nie są złe, tylko ją samą jakieś choróbsko też łapie. Pozdrawia was wszystkie, buziaki

mamaflavii dobrze że jesteście w domciu będzie wam łatwiej całuję i nie ma dnia żebym nie myślała o was ucałuj Julianka i Flavunie ona jest malutka ale na pewno jej ciężko przytulaski

a mój Nikuś dzisiaj zrobił kupkę do nocniczka . Karmiłam go i zaczą stękać i puszczać cyca , a myślę sobie chyba robi kupkę natrzymam go . Usiadłam nocniczek między moje nogi Nikusia na mób brzuch główka między cyce a on się pręży i stęka i jak srutną to cały nocnik zasrutał a nie robił kupki już 3 dni hura

Mamaflavii dobrze ze juz w domku :tak:
Jezyku pozdrow Elwiska biedna pyzunia
Larkaa Gabrys poki co przy jedzeniu nie kichal ale tez nie bylabym ubezpieczona na taka ewentualnosc :-D
Monika dzieci czesto na wszelkie zmiany reaguja rozregulowanym brzuszkiem i pewnie to zmiana klimatu ale moze lepiej zapytaj sie o pediatre w tamtej miejscowosci zebys miala kontakt gdy bedziesz potrzebowala zasiegnac porady lekarskiej - oby nie

reklama
a mój Nikuś dzisiaj zrobił kupkę do nocniczka . Karmiłam go i zaczą stękać i puszczać cyca , a myślę sobie chyba robi kupkę natrzymam go . Usiadłam nocniczek między moje nogi Nikusia na mób brzuch główka między cyce a on się pręży i stęka i jak srutną to cały nocnik zasrutał a nie robił kupki już 3 dni hura

Jolku juz do nocniczka :-D fajnie:-D

Do góry