reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Mamaflavii poplakalam sie czytajac to co napisalas Jestem calym sercem z toba i wierze ze wszystko bedzie dobrze Jestes super silna kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0017795676.gif

reklama
dopiero teraz mogłam przeczytać o smutkach
mamaflavii bardzo ale to bardzo mi smutno łzy lecą ,włosy dęba stają a na skórze dreszcze jesteśmy z wami i modlimy się ( nie mogę o niczym innym myśleć ):szok::szok:

daggy podziwiam cię i też brak mi słow

larkaa to jest chociaż dobra wiadomość

Daniel ma jedną źrenice trochę większą od drugiej, czy zauważyłyście coć podobnego u swoich dzieciaczków? Już umówiłam nas do okulisty..

Mamaflavii Ja rowniez jestem myslami i duchem z toba ... wszystko na pewno dobrze sie skonczy ...Julianek jest silnym mlodym organizmem i na pewno to zwalczy!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: rzymaj sie i sciskam cie bardzo MOCNO!!!!!
Niech Bog ma WAS W OPIECE.....

Larkaa dobre wiesci :-)
Dagy jestes silna kobieta ..podziwiam Cie ,,,trzymaj sie cieplo!
Agniesia ... :-):-):-) wszystko bedzie dobrze

lLarkaa ciesze sie że z kaliną jest dobrze.
Mamaflavii wierze że z Juliankiem będzie dobrze

A my wczoraj bylismy na drugim szczepieniu.Mała waży 6900 czyli przez 3 tyg. 700gr.przybrała Na szczepieniu nawet nie płakała i przespała całą noc dopiero o 6 się obudziła i zaraz do cyca :tak: Potem zrobiła kupke jakby 3 dni nierobiła :szok: trochę pomarudziła i musielismy isc na dwór żeby zasneła bo jak tylko ją kładłam to był płacz nawet na rękach nie chciała byc a w wózku zaraz zasneła.
Jak się obudziła to znowu kupke zrobiła :szok:

No i mamy smarowac oliwka bo mała ma początki ciemieniuszki Ale to zauwazyłam sama i już smarowalismy,ale pytałam o wit.D cały czas dawalismy 2 krople i dalej mamy tak dawac Według pani doktor żeby mała otrzymywała wystarczającą ilosc wit.to musiałaby się opalac nie wystarczy że spędzamy na dworze 3-4 godz na dzien:baffled:

reklama
Mamaflavi wiem że nic w tej chwili nie może Cię pocieszyć. Ale wierzę w to że będzie dobrze. Będę się modlić za twojego Julianka.

Do góry