reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
my na drugie szczepienie idziemy w srode(mielismy isc w piątek ale nie chciałam jej kłuc w imieninki).Pierwsze płatne nawet dobrze zniosła zobaczymy teraz Mam nadzieje że też będzie bez gorączki i komplikacji.Już się trochę boje.Bardzo przeżywam te szczepienia:-(

kasha28 - ja wzięłam te płatne szczepienia i mała nie płakała, nie spała i zachowywała się tak jak zawsze. :cool2:

my również po drugim szczepieniu. i musze Wam powiedzieć że Maxymilianek o wiele gorzej je zniósł, miał gorączke i przespał cały dzień a na nóżka nadal ma ślady. [ byliśmy we wtorek]....

u nas też po szczepieniu nie było problemów też przespał dzień i noc ale u niego to norma tylko jedno się zmieniło cały dzień i noc nie robił kupki ale za to rano był wulkan w pieluszce:szok::confused::rofl2::-D:-)

Hejka. W piątek moja Wiki miała II szczepionkę. Waży 5400 i ma 63 cm:-).
Po tej szczepionce dziecko spało mi cały dzień i ... noc:szok: Nigdy wcześniej tak nie spała!!! W nocy z soboty na niedzielę (czyli druga noc po szczepionce) spała od 20:00 do 04:15 i ją wybudziłam do jedzenia:shocked2: Myślicie, że dwa dni po szczepione dziecko może tak spać:confused: A może w końcu niunia przestawiła się na dłłługie spanie w nocy:tak:??? A jak Wasze dzieci zachowują się po szczepieniu? Ja brałam te płatne;-), ale nie gorączkowałam mi córcia.
2-WIKTORIA-4312_th.gif

a48c111d47.png

za nami dipiero pierwsze szczepienie... po nim w dzien Maciek spal 5 h po czym zjadl i spal standardowo w nocy tj do ok 6 godziny :tak: potam jak dobrze pamietam tez spal sporo w ciagu kolejnego dnia. Nie goraczkowal i czul sie dobrze :tak: troszke marudzil przy jedzneiu ale gdy go kladlam spac to ladnie zasypial

no i od szczepienia zaczol normalnie robic kupki - co dwa dni

reklama
Do góry