reklama
mary105
Fanka BB :)
my na drugie szczepienie idziemy w srode(mielismy isc w piątek ale nie chciałam jej kłuc w imieninki).Pierwsze płatne nawet dobrze zniosła zobaczymy teraz Mam nadzieje że też będzie bez gorączki i komplikacji.Już się trochę boje.Bardzo przeżywam te szczepienia:-(
mikimauro
Fanka BB :)
my również po drugim szczepieniu. i musze Wam powiedzieć że Maxymilianek o wiele gorzej je zniósł, miał gorączke i przespał cały dzień a na nóżka nadal ma ślady. [ byliśmy we wtorek]....
Hejka. W piątek moja Wiki miała II szczepionkę. Waży 5400 i ma 63 cm:-).
Po tej szczepionce dziecko spało mi cały dzień i ... noc Nigdy wcześniej tak nie spała!!! W nocy z soboty na niedzielę (czyli druga noc po szczepionce) spała od 20:00 do 04:15 i ją wybudziłam do jedzenia Myślicie, że dwa dni po szczepione dziecko może tak spać A może w końcu niunia przestawiła się na dłłługie spanie w nocy??? A jak Wasze dzieci zachowują się po szczepieniu? Ja brałam te płatne;-), ale nie gorączkowałam mi córcia.
za nami dipiero pierwsze szczepienie... po nim w dzien Maciek spal 5 h po czym zjadl i spal standardowo w nocy tj do ok 6 godziny potam jak dobrze pamietam tez spal sporo w ciagu kolejnego dnia. Nie goraczkowal i czul sie dobrze troszke marudzil przy jedzneiu ale gdy go kladlam spac to ladnie zasypial
no i od szczepienia zaczol normalnie robic kupki - co dwa dni
reklama
może się wreszcie u nas unormująno i od szczepienia zaczol normalnie robic kupki - co dwa dni