reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
wiewióreczka współczuję oby jak najszybciej odbył się ten zabieg i obyło się bez problemów.trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrze.

My właśnie wróciliśmy ze szpitala. Znowu byliśmy u chirurga, małemu te plastry wyjątkowo nie służą:-( kolejna wizyta za tydzień na badania. Daniel będzie miał zabieg, lekarka powiedziała, że przypadek jest wyjątkowy i niezbędna będzie interwencja chirurgiczna... Wszystko było by ok bo sam zabieg jest prosty i nie ma zagrożenia dla dziecka... najgorsza jest narkoza.
wiewioreczka na pewno wszystko bedzie oki doki ...trzymam kciuki :-)

reklama
Ardzesh oby to nie było PZS.
wiewióreczka współczuję bo strasznie się musisz czuć, ja bym chyba wyłysiała gdyby mi Zosię usypiali.Trzymam kciuki.
My już po pierwszwej dawce na rota, w sumie się cieszę że się jednak zdecydowaliśmy. Zosia przybiera na wadze ładnie , ma już 6300, czyli 500 gram w dwa tygodnie. Tyle że jej to idzie w długość a nie tłuszczyk, mam w domu małą modelkę:) choć lubię takie pulchne niemowlaki. A 29 zaczynamy basen dla niemowląt:)

Do góry