reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Asienko kochana i na mnie mozesz liczyc!!! Jestem z toba ..choc nie fizycznie, ale duchowo Cie wspieram z calych sil!!! Wierze z calego serducha,ze operacja przebiegnie pomyslnie!!! Medycyna jest tak rozwinieta... nie ma innej opcji kochanie!!! Trzymam kciuki!!! Wysciskaj synusia i coreczke od e0ciotki z BB. Trzymaj sie ASIU!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kochane! Wlasnie nas poproszono, abysmy juz jutro byli w szpitalu w Tybindze, bo chca operowac juz w ten czwartek 6-go pazdziernika!!!Trzymajcie kciuki dziewczyny!!!!

Trzymamy mocno!!! Jutro jestem myślami z wami!! Wierzę, że będzie dobrze i operacja uda się najpomyślniej!

Elvisku, dobrze, że u was się szczęsliwie skonczyło! zdrówka, tez dla was...

Mamoflavii, czekamy na jakieś wieści :tak: i wciąż kciuki trzymamy!!!!

Kuba ma już wszystkie szwy zdjęte (dziś reszta, wszystkiuch było 14), ale do szkoły jeszcze wrócić nie może. niestety posiedzimy jeszcze trochę w domu. mam nadzieję, że mnie z roboty nie zwolnią!

I ja sie witam

mamaflavii- cały czas mam kciukasy zaciśniete i tocze w myslach rozmowe z PB aby wszystko Wam sie udało, zeby operacja sie udała i o siły dla Was kochani, ściskam bardzo mocno i czekam na jakieś wieści :)

Elvisku- Rety to też mieliście z Kubą przejścia, dobrze ze juz po wszystkim. Mam nadzieje ze nie wylecisz z roboty. Chyba zaden pracodawca nie posunal by się do czegoś takiego.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trzymajcie nadal kciuki! Operacji jeszcze nie bylo! Odwolali i przesuneli na wtorek, bo sa zmiany, tj. nowotwor urosl i prawdopodobnie jest naciek na sciane pecherza i dzis trzeba bylo opracowac nowa strategie dzialania. Dzis zrobili tylko usg, cystoskopie pod narkoza i tomografie. Jutro jeszcze rengen pecherza, a we wtorek chca operowac. Przewiduja 2 warianty postepowania - pierwszy bardziej optymistyczny, a drugi pesymistyczny.
Napisze o nich wiecej jutro - dzis jestem po prostu wykonczona i padam. Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
Dziewczyny trzymajcie nadal kciuki! Operacji jeszcze nie bylo! Odwolali i przesuneli na wtorek, bo sa zmiany, tj. nowotwor urosl i prawdopodobnie jest naciek na sciane pecherza i dzis trzeba bylo opracowac nowa strategie dzialania. Dzis zrobili tylko usg, cystoskopie pod narkoza i tomografie. Jutro jeszcze rengen pecherza, a we wtorek chca operowac. Przewiduja 2 warianty postepowania - pierwszy bardziej optymistyczny, a drugi pesymistyczny.
Napisze o nich wiecej jutro - dzis jestem po prostu wykonczona i padam. Pozdrawiam Was wszystkie!

cholerka.... przeklęty nowotwór :wściekła/y::wściekła/y:
ale wierzę że lekarze, mając więcej czasu, opracują doskonały plan postępowania i wkrótce Julianek będzie zdrów!!!

Do góry