reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

To widzę, że Niko podłapał od siostry to ząbkowanie gromadne ;-) Dobrze, że to lato idzie, więc pewnie nie będzie tak chorował jak Wercia przez te ząbale. No i gratulujemy sukcesu w nocnikowaniu!!!

reklama
No proszę, gratulacje dla Nikosia :)

My z nauką nocnikowania czekamy do wakacji.
Kalina nadal nie chodzi, raz dziennie się puści i tyle, za to co raz więcej nawija. W szoku jestem jak to szybko idzie. Dzisiaj się nauczyła mówić auto i drzewo (auto lub ato i diewo), a wczoraj jaszczurka i misio (ciulka i mesio) :D

Gratulacje dla Nikosia:tak::tak::tak:

My w końcu po szczepieniu:tak: na razie wszystko ok
Jeszcze jedno ostatnie mamy pod koniec lipca i spokój na 5 lat:-)

Gratulacje dla Nikosia szybko sie nauczyl :tak: a jak Niko daje znac ze chce siusiu bardzo mnie to ciekawi:-)

U nas ostatnio Gabrys wszystko zrzuca i rzuca i krzyczy bam a ze slowek to kotek (otek) w takiej smiesznej piskliwej tonacji , ale fajnie ze maluchy zaczynaja gadac :tak:

Gratulacje dla Nikosia szybko sie nauczyl :tak: a jak Niko daje znac ze chce siusiu bardzo mnie to ciekawi:-)

U nas ostatnio Gabrys wszystko zrzuca i rzuca i krzyczy bam a ze slowek to kotek (otek) w takiej smiesznej piskliwej tonacji , ale fajnie ze maluchy zaczynaja gadac :tak:
dziękujemy ,dziękujemy
ana ja nocniczek mam zawsze w pokoju telewizyjnym podstolikiem i jak on chce siusiu to idzie pokazuje i stęka .Nie wiem czy chce siusiu czy kupkę ,ale sadzam i jak zrobi co miał zrobić to podaje rączkę do wstawania .

A dzisiaj mi zrobił numer.Siedziałam przy stole i rysowałam wzory na czapeczki ,a niko łaził po pokoju i w pewnym momencie krzyczy ooyy . ja patrzę a on chciał wejść na górę i już był na 3 stopniu i dawał znaki żebym go dalej wniosła .Uff dobrze ,że nie spadł

wow Jolek gratulacje dla Nikosia
co do wchodzenia po schodach to mamy to juz opanowane od 3 miesiecy a moze i wiecej.Zuzia ja nauczyla jak sie nudzila majac ferie w szkole :sorry2: jak raz pokazala to potem juz nie bylo mowy o tym ze nie wolno na schody. ale w sumie to dobrze ze juz umie i teraz zaczyna [przewaznie w kosciele jak jestesmy bawi sie na schodkach (tak ze dwa stopnie malutkie) schodzic i wchodzic na stojaca trzymajac sie po jednej stronie lawek :blink:

reklama
Mysia tak patrze na Wasze ząbkowe foto:) Gracjanek ma już piatki??szok..jakieś dziecko jeszcze ma??
Nam wychodza kły..i albo dostanę do głowy i wywioza mnie w długich rekawach, albo skrócę sobie cierpienie i strzelę sobie w łeb:-( MASAKRA..ciągły płacz i nic więcej..nic nie pomaga..viburcol, paracetamol, żel..co jeszcze mogę jej dać żeby tak nie cierpiała?? Ostatnio znalazłam Blance górne czwórki i lewą dolną dwójkę całkiem niespodziewanie..w ogóle na te zęby nie marudziła..a te kły to jakies przekleństwo..i jeszcze katar załapała i źle jej się noskiem oddycha..to ją też wkurza..niech te zęby juz wyłażą czym prędzej:wściekła/y:

Do góry