reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze małe zachciewajki

Anetko tak właśnie rano:tak: i zawsze lepiej mi sie robi jak wypije np. posłodzoną mocniej herbate, albo zjem kanapke z dżemerem.

reklama
A ja właśnie zjadłam sobie 3 kromale z miodem i potem do tego słoiczek grzybków (mały żeby nie było).
Ale mam apetyt po tym szpitalu. :-)

ja jak wstałam to miałam ochotę na zupę mleczną więc już ją jem.....ryż na mleku mniam mniam :-p

buahahahah:-D zaskakujące połączenie zachciewajki Kasira - ryż na mleku a teraz kiszona kapusta:tak: no no dobrze, że jej nie masz w domu bo rewolucje żołądkowe gwarantowane:baffled:

no właśnie szkoduję, że nie mam ale może jakieś grzybki znajdę....:tak: lecę do kuchni hihihi

no i mam, dzięki za pomysł z kapuchą, kurna ale pyszne te grzyby mniam mniam.....ciekawe za ile minut mnie pogoni na kibelek po tej zupce mlecznej hahahahaha:-D

A co tam dziołszki trzeba sobie dogadzac bo potem jak urodzimy to trzeba bedzie wrócic do formy i juz tak zajadac pewnie sie nie bedziemy jak teraz :-D

Kasira ja zupe mleczną z kaszą miałam codziennie rano i wieczorem w szpitalu i już mi na samą nazwe zupa mleczna mi się podnosi hehe ;-)

A wogóle to cały czas pije- suszy mnie że SZOK - jakbym wysychała normalnie, aż usta takie suche popękane i musze cały czas smarowa je.

KASIRA moze nie pogoni;-)
Ja co bym nie jadła to zapijam mlekiem aby zgagi uniknąc i rewolucji żołądkowych nigdy nie miałam:happy: . Ja myslę, ze taki wpływ ma ciąża bo jak w niej nie byłam to mogłam zapomniec o takich eksperymentach w jedzeniu.

reklama
Do góry