reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze małe zachciewajki

A ja juz dzisiaj spałaszowałam pół pizzy (teraz czekam na zgagę:happy: :-( ), a zaraz bedę wcinac kiwi, kupiłam cały koszyczek i czuję, że lada chwila i bedzie pusty:tak:

reklama
ja lecę po jabłko i znów się kładę do łóżka by nie przedobrzyć siedzenia przy kompie....dzidzi napewno ciasno w takiej pozycji :confused:

A ja dziś miałam mega ochotkę na lody waniliowo-czekoladowe mmm pychotka :happy: i wogóle cały dzień chodze i wsuwam cókiereczki hehe ciągle coś miętole w buzi :-p

Ja tak sobie czytam co u was i zajadam lody które przegryzam bananem.
Mój M mówi, ze ja to takich fanaberi z jedzeniem nie miałam na poczatku ciązy jak teraz, żebyście mnie widziały wczoraj na wieczór (dwa hamburgery, paczka ciastej jezyków, pomarańcza, trzy kiwi i to wszystko popite mlekiem):szok:

a ja wczoraj na obiadek chinska kuchnia a na kolacje indyjska, sie obzarlam potwornie.
chinska wyszla na zdrowie ale tych indyjskich specjalow choc przepyszne dzidzia nie bardzo lubi, czkawa i w ogole brzusio twardniejacy i zagazowany:cool2: ach te diabelsie spices...

reklama
Ja dziś robiłam na obiad kotlety mielone. I lepiąc je wzrok swój zawiesiłam na opakowaniu śliwek suszonych:eek: i niewiele myśląc, zaczęłam pakować je w te kotlety;-) - wyszły naprawdę niezłe:-) polecam:-)

Do góry