reklama
Podzielam zdanie gosiek, wychodzaca glowka troche boli, bo rozrywa od srodka - uczucie, ze sie nie miesci - rozpycha kosc ogonowa, wargi i w ogole wszysttko, a przec trzeba faktycznie bardzo mocno, choc same skurcze robia duzo - po prostu nie mozna powstrzymac sie od parcia. Niestety u nas parcie trwalo ponad 2 h Dam jeszcze rade, ze dobrze zlapac sie czegos rekami i przyciagac cialo do nog. Mi na poczatku kazali przyciagac nogi do siebie, a raczej siebie do nog, a raczej sama nie wiem co do czego , ale to bylo do dupy Dopiero na sam koniec polozna polozyla mi rece na drutach od uchwytow od tych podtrzymywaczy nog i to mi naprawde pomoglo, ze moglam sie do nich przyciagac - duuzo latwiej sie parlo i duzo mocniej dawalo sie rady.
A+T mam prośbę, napisz w miarę możliwości coś więcej o swoim porodzie. Zaczęły się Tobie bóle czy miałaś wywoływany, z tego co pamiętam miałaś już jakieś rozwarcie przed? A co było przyczyną, że tyle godzin się męczyłaś, tak długo szyjka Ci się rozwierała, czy z innego powodu? Jak się teraz czujesz?
a my wczoraj sobie zrobiliśmy mega długi spacerek
najpier poszliśmy z Mirkiem do kościółka - i tam o dziwo siedział cicho całą godzinę a potem do sklepu na zakupy i potem zrobiliśmy wielkie koło po całym osiedlu. Dopiero przed bramą zrobił sie głodny i do domu wjachaliśmy już na syrenie
najpier poszliśmy z Mirkiem do kościółka - i tam o dziwo siedział cicho całą godzinę a potem do sklepu na zakupy i potem zrobiliśmy wielkie koło po całym osiedlu. Dopiero przed bramą zrobił sie głodny i do domu wjachaliśmy już na syrenie
mój jak jest głodny - to najpierw zanim zacznie płakać - wcina rączki - potem szuka buzią jedzenia - on specyfivznie szuka - otwira buzię i "telepie nią" na wszystkie strony - ale pierwszy objaw to rączki.
reklama