reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

Tamrunia super,ze masz tyle pokarmu mala nie bedzie glodna,a na pewno z dnia na dzien bedzie jej latwiej ssac.

Basiek wybralas CC pod narkoza,czy taka lekarz zaproponowal???Ja to szczerze mowiac bala bym sie CC,no ale jak trzeba bedzie to coz zrobie,choc pocieszam sie ,ze tak sie nie stanie,jak polozna wczoraj mnie badala to w karcie mam napisane ,ze dziecko jest juz w kanale rodnym 2/5,czyli nielze jest jest juz osadzona bo 5/5 oznacza,ze wogole nie znajduje sie w kanale.Licze kiedy to bedzie,oby szybko ::)

reklama
Maxim- nie mialam wyboru- przy moim schorzeniu w gre wchodzi tylko pelna narkoza :( Ja strasznie chcialam miec tak jak Tamarunia- zewnatrzoponowe i byc swiadoma w czasie cc ale niestety... A wiecie czego sie najbardziej boje? ze sie nie wybudze- nie wiem. pewnie kazdy przed narkoza tak ma i pewnie to glupie ale ja wlasnie tego najbardziej sie boje.

Basiek kochana nie boj sie,musisz myslec przed tym pozytywnie i myslec wtedy tylko o kruszynce,ze juz niedlugo ja usciskasz,a na pewno ci bedzie latwiej.Bedziemy trzymac kciuki ;D ;D ;D

dzieki maxim za dobre slowo :) Ogolnie to ja jestem optymistka i staram sie nie myslec o najgorszych sprawach... ale czasem to silniejsze ode mnie- ale obiecuje ze bede myslec pozytywnie :D

Basiek wybudzisz się głuptasie!!!! Przestań nawet tak myśleć...

PS. A ty masz tą małopłytkowość, tak> Dobrze zapamiętałam? A czemu musisz mieć cc i czemu pod całkowitą narkozą (pytam z ciekawości)

Gluszku: Mam maloplytkowosc a dlatego musze miec cc bo istnieje niebezpieczenstwo dziedziczenia po mnie maloplytkowosci i wtedy mogloby sie cos stac Julce podczas porodu naturalnego (jak to pani doktor ladnie ujela: peknie jakies naczynko i dziecko urodzi sie kaleką) cala ciaze ja mialam super wyniki a wczoraj zabadalam i kurde 50 tysiecy plytek (dodatkowy argument za cc) norma to 150-350tys. a dlaczego narkoza? Bo (tutaj cytuje lekarzy) przy zewnatrzoponowym istnieje u mnie ryzyko jakiegos wyleu miedzy kregi i znowu ze mna moga byc problemy potem a poza tym jesli cos by sie dzialo podczas zabiegu a mialabym zewnatrzoponowe to i tak musieli by mnie usypiac a to wielkie iobciazenie no i nie chca ryzykowac :) ja chyba tez nie chce. No, ale wszystko bedzie git. Nie dosc ze cala moja rodzina bedzie stala na korytarzu to Wy bedziecie trzymac kciuki :) tyyyle pozytywnych fluidow :D

No pewnie że będziemy trzymac kciuki!!!! Kurzce to faktycznie niefajnie z tą chorobą twoją. A kiedy masz planowane cc?

reklama
nie mam pojecia gluszku :) 8 maja klada mnie do szpitala i lekarze powiedzieli ze pare dni beda chcieli mnie poobserwowac, beda tez musieli zgromadzic krew i zalatwic konsultacje hematologiczna- ja licze ze w srode ale jak bedzie to wyjdzie w praniu :)

Do góry