reklama
Czasami zdaża się u nas jeszcze odruch moro.
Nasz Rysiu śpi od 20-9/10 tylko budzi się co dwie godziny na jedzonko ciekawe czy mu się to spanko wydłuży bo ja od maja wracam do pracy i nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować po tylu pobudkach w nocy
Żarłoczek jeden waży już 6850 i ciągle by wcinał cycusia.
Czy którejś z Was też maleństwo tak często je w nocy?
Nasz Rysiu śpi od 20-9/10 tylko budzi się co dwie godziny na jedzonko ciekawe czy mu się to spanko wydłuży bo ja od maja wracam do pracy i nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować po tylu pobudkach w nocy
Żarłoczek jeden waży już 6850 i ciągle by wcinał cycusia.
Czy którejś z Was też maleństwo tak często je w nocy?
dombar muszę Cię pocieszyć, nie jesteś sama, moja mała ma wprawdzie noce, że karmię ja raz w ciągu nocy i następnie dopiero nad ranem, ale jednak więcej nocy jest takich, że jak ja położę ok 20-21, budzi się tak 1-2 i później już co 2 godz, a budzi się już ostatecznie jak w zegarku o 7.30, gada do lamy i mi do ucha przez jakiś pół godzinki i wstajemy:-(. I, to chyba taki typ te nasze maluchy i coś mi się zdaje, ze się pomęczymy:-(
moja wiktoria przesypia od 23-6.30 a o tej 6.30 sama ja budze na jedzenie.Wczoraj byłam na szczepieniu i mała wazy 4600kg to i tak poł kilograma w ciagu miesiaca przybrała ciesze sie z tego choc jeszcze wazy za mało .
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
To widze ze nie jestem sama, moja mala tez tak spi, zasypia ok 21.30, czasami wczesniej i budzi sie 1-2, a pozniej juz co 2 godziny i tak do 8-9
reklama
Podziel się: