reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze listopadowe maleństwa

To my w dniu urodzin i teraz,gdy mamy 2,5 miesiaca

Załączniki

• NICOLE CHEZ NOUS 017.jpg
    NICOLE CHEZ NOUS 017.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC03231.JPG
    DSC03231.JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
u nas odruch moro zanikł właśnie w okolicach 13 tygodnia...
a pojawiło się piszczzenie:szok: mały jak się cieszy to wciąga powietrze i tak śmiesznie piszczy:-);-)

Czasami zdaża się u nas jeszcze odruch moro.
Nasz Rysiu śpi od 20-9/10 tylko budzi się co dwie godziny na jedzonko :confused: ciekawe czy mu się to spanko wydłuży bo ja od maja wracam do pracy i nie wyobrażam sobie jak będę funkcjonować po tylu pobudkach w nocy :baffled:
Żarłoczek jeden waży już 6850 i ciągle by wcinał cycusia.
Czy którejś z Was też maleństwo tak często je w nocy?

DOMBAR - moj Filip co prawda je w nocy tylko raz.....Ale tak czesto ja Twoj synek budzil sie Kuba - mimo ze byl na butelce i niestety trwalo to bardzo dlugo....

dombar muszę Cię pocieszyć, nie jesteś sama, moja mała ma wprawdzie noce, że karmię ja raz w ciągu nocy i następnie dopiero nad ranem, ale jednak więcej nocy jest takich, że jak ja położę ok 20-21, budzi się tak 1-2 i później już co 2 godz, a budzi się już ostatecznie jak w zegarku o 7.30, gada do lamy i mi do ucha przez jakiś pół godzinki i wstajemy:-(. I, to chyba taki typ te nasze maluchy i coś mi się zdaje, ze się pomęczymy:-(

moja wiktoria przesypia od 23-6.30 a o tej 6.30 sama ja budze na jedzenie.Wczoraj byłam na szczepieniu i mała wazy 4600kg to i tak poł kilograma w ciagu miesiaca przybrała ciesze sie z tego choc jeszcze wazy za mało .

To widze ze nie jestem sama, moja mala tez tak spi, zasypia ok 21.30, czasami wczesniej i budzi sie 1-2, a pozniej juz co 2 godziny i tak do 8-9

reklama
Mój malutki je o 12 , śpi , potem je o 3 i dalej budzenie co 2 godz. na jedzonko. Ale je max 5 min:baffled:.

Do góry