reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
hehehe dzieki Felus naprawde zawsze usmiechniety jest, slonce moje male no moze nie dzis chociaz jakbym wyjela aparat to by sie chichal pewnie
Owca – cudne zdjęcia!! mały to klon taty a traktor z przyczepą wymiata!!!
aenye – PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA!! oczu oderwać nie mogę!! Ty jak ich siostra wyglądasz a nie jak matka Polka!! zdjęcia mikołajkowe wymiatają i dawaj je na jakiś konkurs a my się zatroszczymy abyś znowu coś wygrała :-)
A swoją drogą ja mam pchacz-jeździk i Mila go uwielbia i siedzi i już nóżkami zaczyna się odpychać..
aenye – PRZEPIĘKNE ZDJĘCIA!! oczu oderwać nie mogę!! Ty jak ich siostra wyglądasz a nie jak matka Polka!! zdjęcia mikołajkowe wymiatają i dawaj je na jakiś konkurs a my się zatroszczymy abyś znowu coś wygrała :-)
A swoją drogą ja mam pchacz-jeździk i Mila go uwielbia i siedzi i już nóżkami zaczyna się odpychać..
..aenye
Mama grudniowa'06
dzieki :-)) to ide wyczajac jakis konkurs hahaha a z jezdzikiem - mowisz? moj tylko jedna nozka siegal ziemi i na pewno by sie wywracal :/ moze od jezdzika zalezy, tzn wysokosc siedziska.
Owca, nie martw sie, moj na poczatku nie lapal butli wcale, mleko powodowalo odruch wymiotny. czy maly je kaszke lyzeczka? bo jak tak to sprobuj kilka dni dawac ta kaszke z butelki, czyli rozwodniona troche, moj tak zalapal. kilka dni trwalo, ale sie udalo.
Owca, nie martw sie, moj na poczatku nie lapal butli wcale, mleko powodowalo odruch wymiotny. czy maly je kaszke lyzeczka? bo jak tak to sprobuj kilka dni dawac ta kaszke z butelki, czyli rozwodniona troche, moj tak zalapal. kilka dni trwalo, ale sie udalo.
Mój Gabiszon
video-2012-01-05-17-53-35.mp4 - YouTube
p.s. olać proszę bałagan, bo przestałam sprzątać zabawki w ciągu dnia bo musiałabym latać co chwila
video-2012-01-05-17-53-35.mp4 - YouTube
p.s. olać proszę bałagan, bo przestałam sprzątać zabawki w ciągu dnia bo musiałabym latać co chwila
normatywna
Fanka BB :)
cucumber super filmek, nie źle twoja córa przebiera nóziami :-)
reklama
Podziel się: