reklama
Hej....Przypominam O nas..Nie mam czasu pisac ale czytam...Supr dzieciaczki macie..
Adi wymiata...
Moj Niunio raczkowac nie chce, chodzil by tylko...I tu pytanie macie chodzik??Ja nie wiem czy nie byl bledem u nas..Niunio przez niego chodzi na palcach...
Piszecie o nocach..u nas koszmar co godzine pobudki..W lozeczku nie chce spac...zeby ciezko ida...w dniu kiedy konczyl 8 mcy wyrznal sie pierwszy...i narazie tylko ten jeden...13 stycznia skonczy 9mcy...Cycoli nadal..kuz nie wiem czy to dobrze czy nie...w dzien jakos ujdzie ale te noce...ostatnio siedzialam i plakalam bo nie wiem co juz robic by sie tak czesto nie budzil...
Adi wymiata...
Moj Niunio raczkowac nie chce, chodzil by tylko...I tu pytanie macie chodzik??Ja nie wiem czy nie byl bledem u nas..Niunio przez niego chodzi na palcach...
Piszecie o nocach..u nas koszmar co godzine pobudki..W lozeczku nie chce spac...zeby ciezko ida...w dniu kiedy konczyl 8 mcy wyrznal sie pierwszy...i narazie tylko ten jeden...13 stycznia skonczy 9mcy...Cycoli nadal..kuz nie wiem czy to dobrze czy nie...w dzien jakos ujdzie ale te noce...ostatnio siedzialam i plakalam bo nie wiem co juz robic by sie tak czesto nie budzil...
Załączniki
..aenye
Mama grudniowa'06
baby, Adas super, swieta wyspiarskie tez ta zielona trawa super!
Bachucha, mikolaj ekstra a paczka od kogo? hehehe
Duszko, sliczne zdjecia Tymcia alez by ciocia wycalowala te faldeczki kochane
Owca, nie placz.. albo placz, ja tez nieraz rycze, to pozwala uwolnic sie frustracji ale to minie.. w koncu.. kiedys moze pomysl o odstawieniu, albo choc wlaczeniu butelki.. maly moze glodny
to teraz troche moich grudniowych dzieci, bo dawno sie nie wklejalismy, a tyle fajnych okazji bylo
najpierw pasowanie Maksia na Biedronke (widac, ze duzo wiekszy od kolegow, nie? ;-) )
urodziny Filipka w domu, moj wielki syn :-)
i z kolegami, urodziny w sali zabaw (Filipek w bluzeczce wygranej w konkursie plastycznym, pisalam wam wg jego projektu):
Maksiu Batman
Królowa Pszczół 2 ;-)
Felutek testuje pierwsza fure tzn tam na placu, jeszcze nie czas na jezdzik w domu
ufff to byly urodziny
To teraz Święta i Sylwester
najpierw Sesja Mikolajkowa w wykonaniu mamy czesc z Was widziala juz na facebooku, wiec trzy tylko, ale masa jest pieknych... kurcze ciezko wybrac
i Święta u nas
jedziemy na Wigilię
Filip zachwycony był "angielskimi włosami" slabe zdjecie na taki moment!..
Felutek zasnal na rekach (mama jakas dziwna,jakbym nie miala makijazu... brrr)
prezenty najlepsza reakcja Filipa:
"taką koparę bym chciał"
opłatek - najlepsza potrawa wigilijna
po zgiełku czeka na nas taka nagroda...
i jeszcze Sylwester sorry
wytrzymaliśmy do 2
ale troche glosno bylo!!!
i schowalismy sie w domu, ogladalismy fajerwerki przez balkon
romantycznie
a taka luna ponad miastem (widok z rarasu szwagierki)
matko, cala masa tego...
Bachucha, mikolaj ekstra a paczka od kogo? hehehe
Duszko, sliczne zdjecia Tymcia alez by ciocia wycalowala te faldeczki kochane
Owca, nie placz.. albo placz, ja tez nieraz rycze, to pozwala uwolnic sie frustracji ale to minie.. w koncu.. kiedys moze pomysl o odstawieniu, albo choc wlaczeniu butelki.. maly moze glodny
to teraz troche moich grudniowych dzieci, bo dawno sie nie wklejalismy, a tyle fajnych okazji bylo
najpierw pasowanie Maksia na Biedronke (widac, ze duzo wiekszy od kolegow, nie? ;-) )
urodziny Filipka w domu, moj wielki syn :-)
i z kolegami, urodziny w sali zabaw (Filipek w bluzeczce wygranej w konkursie plastycznym, pisalam wam wg jego projektu):
Maksiu Batman
Królowa Pszczół 2 ;-)
Felutek testuje pierwsza fure tzn tam na placu, jeszcze nie czas na jezdzik w domu
ufff to byly urodziny
To teraz Święta i Sylwester
najpierw Sesja Mikolajkowa w wykonaniu mamy czesc z Was widziala juz na facebooku, wiec trzy tylko, ale masa jest pieknych... kurcze ciezko wybrac
i Święta u nas
jedziemy na Wigilię
Filip zachwycony był "angielskimi włosami" slabe zdjecie na taki moment!..
Felutek zasnal na rekach (mama jakas dziwna,jakbym nie miala makijazu... brrr)
prezenty najlepsza reakcja Filipa:
"taką koparę bym chciał"
opłatek - najlepsza potrawa wigilijna
po zgiełku czeka na nas taka nagroda...
i jeszcze Sylwester sorry
wytrzymaliśmy do 2
ale troche glosno bylo!!!
i schowalismy sie w domu, ogladalismy fajerwerki przez balkon
romantycznie
a taka luna ponad miastem (widok z rarasu szwagierki)
matko, cala masa tego...
aenye ale super zdjecia..chłopaki cudne...
a co do butelki zeby on jeszcze chcial to pol sukcesu...tylko poczuje mleko w butelce i nie wezmie do buzi...tzn..w kubeczku niekapku bo butelka od samego poczatku byla bleee....
a co do butelki zeby on jeszcze chcial to pol sukcesu...tylko poczuje mleko w butelce i nie wezmie do buzi...tzn..w kubeczku niekapku bo butelka od samego poczatku byla bleee....
Bachucha
Fanka BB :)
Owca - mój Adaś tez w chodziku na palcach pomyka :/
ale szczęśliwy w nim jest bardzo, tylko nie pozwalam mu za długo w nim biegać.
Aenye - opiękne chłopaki :-) u nas opłatek też był najlepszy - a zaraz potem rybka ;-)
paczkę mikołajową dostał tata w pracy, Adasia interesowała tylko szeleszcząca folia ;-)
ale szczęśliwy w nim jest bardzo, tylko nie pozwalam mu za długo w nim biegać.
Aenye - opiękne chłopaki :-) u nas opłatek też był najlepszy - a zaraz potem rybka ;-)
paczkę mikołajową dostał tata w pracy, Adasia interesowała tylko szeleszcząca folia ;-)
normatywna
Aenye - piękne fotki... ależ masz chłopców cudaczki A moja Tuśka też miała strój mikołajowy bardzo podobny do Feliksa:-)
Aenye powtórzę sie jak zwykle ale uwielbiam Twoich chłopaków i zazdroszczę udanych synusiów, chociaż ja już jednego mam to moze i reszty się dorobię
Owca śliczności
co do chodzika to u nas nie było, jedynie pchacz, bo jestem przeciwnikiem chodzików
Owca śliczności
co do chodzika to u nas nie było, jedynie pchacz, bo jestem przeciwnikiem chodzików
Bachucha
ja też jestem - a może byłam przeciwnikiem chodzików, ale dostałam więc wszedł do użycia co jakiś czas.
reklama
mamusiaDorusia
owca-śliczny synuś;nie pękaj-ja też mam chodzik i czasem go używam;-)
aenye-toż to cała sesja!!!Jak zwykle-zachwycajaca!
aenye-toż to cała sesja!!!Jak zwykle-zachwycajaca!
Podziel się: