reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Baby, świetne zdjęcia! Adi jest boski, nie mogę się nadziwić, jak on się pięknie rozwija :-)
Szok, ile ma zabawek :tak:Moja też uwielbia siedzieć na szyi :-D

reklama
tutaj zabawki są tak śmiesznie tanie, że aż grzech dziecku nie kupić zwłaszcza jak sobie pomyślę, że Ja ani 1/20 z tego nie miałam, bo nic w sklepach nie było:szok: ale tak to jest jak sie ma prawie trzydziechę:-D

no i troszkę nas:

po fotce była gleba :(
100_5648.jpg
przyczajony.... :)
100_5667.jpg
Mikołajowo..........
100_5682.jpg100_5687.jpg100_5693.jpg
nowoczesny pojazd Mikołaja :) renifery wypuszczone na wolność!
100_5707.jpg
mama ciąga nie wszędzie w tej furze :)
100_5713.jpg
tato kupił bodziaka :) mały kibic...
100_5716.jpg100_5721.jpg

baby Adi spryciula na całego super chłopczyk :-) a zabawek to ma faktycznie mega dużo
ducha Tymek supranco wygląda w tej czapie i stroju Mikołajka i jakie ma super pojazdy :-)

niech rosną kawalerowie dla Naszych córek :-D

i niech rosną dziewczyny dla naszych chłopaków :-D
śliczne dzieci - naprawdę.
Mój synek też uwielbia odkurzacz - podobnie mikser, suszarkę itp akcesoria ;-)

Tu jeszcze mój Adaś pędziwiatr ;-) biegający w chodziku oraz z paczką mikołajową, z której nie zje ani jednej rzeczy, bo większość rodzice zjedli lub ofiarowali starszym dzieciom w rodzinie :-p (ale też najbardziej interesowała go szeleszcząca folia ;-) ) oraz przy próbach wstawania w łóżeczku:

Ducha, Bachucha super chłopaki :)

to my się pokażemy świątecznie itp :)

opłatek dla wszystkich cioteczek :)
PC249931.jpgPC249919.jpgPC249905.jpg

PC249924.jpg
PC260003.jpgPC260013.jpg
PC260032.jpg

spacerek w drugi dzień świąt, czyli święta po wyspiarsku :-D hahhaha
PC269952.jpgPC269973.jpgPC269998.jpg

reklama
Do góry