reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Obiecana relacja:

Ja z Minią:
Miś 002.jpg

Jasełka juniora - moja duma nr 1:

Miś 016.jpgMiś 026.jpgMiś 059.jpg

Sławetna czapa - proszę o ocenę szczerą bo może ja wymyślam - dla porówania na ostatnim kitty

Miś 086.jpgMiś 088.jpgMilka 102.jpg

I dzisiejsze zwiedzanie zakazanego miejsca czyt. pokoju juniora a raczej już seniora..

Miś 104.jpgMiś 110.jpg

reklama
Aneczka więc tak:
Milcia - piękna, syncio - kawaler jak sie patrzy
czapa od teściówki mi się nie podoba bo nie lubię takich kudłaczy (na oko to straszny sztuczniak - materiał of course) i faktycznie już maława na nią, za to czapa którą pokazała Nati bardzo mi się podoba :tak:

Aneczkaaa, no masz z kogo być duma... mały przystojniak :), a Milcia w tej Kitty o wiele lepiej wygląda, zdecydowanie, ta wielka nie dla niej :). Tragedii co prawda nie ma, ale jednak może lepiej jej nie nosić ;)
A ta z linku nati jest po prostu boska, sama bym taka nosiła :-D

ciąg dalszy:

tutaj z moją siostrą
PC069641.jpg

świąteczne porządki czas zacząć :)
PC079654.jpgPC079656.jpgPC079664.jpgPC079667.jpg

kapielowe szaleństwa:)
PC109674.jpgPC109681.jpgPC109690.jpg

łosoś mówisz? całkiem niezły jest :)
PC119705.jpg

jestem w swoim żywiole :)
PC119715.jpg