reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

Aneczka cudna ta Twoja córcia, synal to duzy już chłop
MamusiaDorusia śliczna sesja, uśmiech Karolka powala, córa piękna uważaj na nią
Trójmiastki cudna sesja i zazdroszczę tego słońca, plaży i rzecz jasna spotkania, dzieciaki cudne a mamy jakie laski
Ducha Twój koziołek na sofie mmmmmmmmmm, a zdjęcie z nowym stelażem super chyba tak zrobię jak oddam swoje Tako do naprawy
Eywa zajefajny pomysł z tym kinem, chyba wypróbujemy bo u nas praleczka-przyjaciółeczka prawie codziennie się odzywa

wystawa psów Wrocław DSC03608.jpgDSC03615.jpgDSC03616.jpgWyścig Górski Sienna Czarna Góra DSC03676.jpgDSC03680.jpgDSC03667.jpg Babski dzień P1010040.jpgP1010041.jpgP1010042(1).jpg
pencil.png

Załączniki

• DSC03757.jpg
    DSC03757.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
mamusiaDorusia, Aneczkaaa - sweetaśnie dzieciaczki, do zacmokania.

herbatita
, Wika również sweetaśna i do zacałowania i powtórzę się, że uwielbiam Wasze zdjęcia, taka miłość i radość z nich bije. Supcio!!! No i gratki bo to wielka sztuka w tych czasach :))).

eywa - jak ona ślicznie siedzi!!! Pięknie - moja to od razu na stopy leci.. Piękna panna i ilości włosów zazdroszczę... a krzesełko cudne - chyba moje Sebastianowe podpsuję ;-)

eywa- ale luksus w fotelu super. i jak fajnie z tym ogródkiem ja ciągle na leżąco kładę małą chociaż juz siedzi muszę wypróbować tej wersji. super

reklama
Do góry