reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Jankesowa – jakie Gracjan ma oczęta!! Normalnie zakochałam się z małoletnim!!!

marma – Przemcio ma urodę dziewczynki!! Drobniutki słodziutko! A ze starszym bratem - cudnie

reklama
dziewczeta przepraszam ze tu Emily to Twoja czapeczka jest juz gotowa, teraz buciki sie robią. daj znac na priv DSC03901.jpgDSC03902.jpgDSC03903.jpgDSC03904.jpgDSC03905.jpg

pare ostatnich fotek:

Maksio moj kochany:

i moj Spiderman:

moja nowa dzidzia :))

mamooooooooooooo ratuuuuuuuuuuuuuuj te kozy chca nas zjesc!!!!!!

i Feluś rozrabiaka:

sztuczne oddychanie lalce trzeba zrobic: (taki mlody a juz wie o co kaman)

sciagnalem obrus ze stolika i zwiewam, nie wiedzac, ze mam dowod rzeczowy na glowie :-D

flipsa jem:

ukladam puzzle z bracholkami (serce roscie!..):

moje chlopaki w dzien:

i moje chlopaki w nocy:

i polroczniak rządzi (zdjecie z wczoraj):

znowu was zasypalam :-D wybaczcie!

aenye wspaniała rodzinka.pl serio kojarzycie mi się z tym serialem wszyscy piękni wspaniali i szczęśliwi
piękne te twoje zdjęcia super ci wychodzą można wiedzie jakim aparatem robisz ? a filmik kręciłaś aparatem czy kamerką? ja szukam jakiś aparat mój K chce nikona.

Aenye super :) śliczne chłopaki :) widzę, że Felek ma taką koszulkę jak Adi (biała z granatowymi napisami) tylko, że już z niej wyrósł, była na 62

Aenye juz jak zdarta plyta napisze ( bo ogladajac was mozna tylko wzdychac) piekni wszyscy,nie wiadomo kto ladniejszy:DDD

Akkm co do aparatu to chyba trzeba miec jeszcze troche talentu.my szarpnelismy sie na canona ,ktorego polecila mi przyjaciolka i ich zdjecia tym samym aparatem sa o niebo ladniejsze!!!nad morzem znajomym tez nawet inny kolor morza wychodzil ( a morze bylo to samoDDD):-D:-):szok:

Ostatnia edycja:
reklama
przesadzacie :-)

baby
, tak, to koszulka 62, na nas juz tez mocno kusa (siega raptem do brzucha i w ogole dosc obcisla jest, rekawki przykrotkie), ale ja straaaaaaaaaaaaaasznie ja lubie ;-) i nie moge sie opanowac, czesto ja ubieram! ale teraz juz 68 na tapecie, ta ze zdjec ostatnich to tez reserved, 68 i jest akurat.

Do góry