reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
Ducha – widzę że maly to władca pilotów – typowy samiec. Zdjęcia super a irokez bezbłędny!

Eywa – to nie kino tylko poczekalani do wyprania – oczu dziecku nie mydlij niech prawdę zna!

Cudniaste dzieciaczki a zdjęcia z morzem w tle.. marzenie takie spacerki

eywa-masz b.posłuszną córeczkę:-)

A to mój półroczniak-jak się dorwie do pudełka z zabawkami,to.......nic tylko się śmiać:)

Półroczniak mój kochany

no i modelka jak nic,Marysia D.

No to jadę ze zdjęciami z weekendu - no i pozazdrościłam zdjęcia w huśtawce i proszę:

Misia 154.jpgMisia 111.jpgMisia 076.jpgMisia 061.jpgMisia 019.jpg

Misia 004.jpgMisia 031.jpgMisia 166.jpgMisia 017.jpgMisia 028.jpg

Ostatnia edycja:
ale slicznosci!

eywa
, wychowujesz mala pania domu juz, co? ;-)

a ducha typowego faceta ;-) Tymek cudny!..

thx za zdjecia i w ogole jakies komplimenta sie pojawily, w szoku jestem i dziekuje ;-)

aneczka
- slodkie dzieciaki i fajna sesja!

mamusiaDorusia
- fajne rodzenstwo! fajnie miec parke ;-)

reklama
Do góry