reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Slicznosci :) ja sie na patrzec nie moge na bobaski nasze kochane :)) a mamusie jakie chudzinki..... jak wy to robicie ??:)

Załączniki

• IMG_0349.jpg
    IMG_0349.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0368.jpg
    IMG_0368.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 70
reklama
hatorska, jakie sexi nózie, nonono Pani Kochana, niech Cię ten mąż pilnuje lepiej boooo ;P, dziciaczki również cudowne, no ale po takiej mamie... :*

jankesowa, a w łeb chcesz?!, odczep Ty się wreszcie od tej swojej figury boś cudna babeczka! A Gracjan z pilotami wymiata :).

mamusiaDorusia, supciate dziecioki :)

a teraz Tymcikowo:

jo man! jesten DJ Tymko między taty nogami :)
100_5424.jpg

zgiń, przepadnij karuzelo, zabijanie nudy w oczekiwaniu na kąpiel...
100_5429.jpg

O-O, przyłapany na roznoszeniu paluchem marchewki, oj mamo, te plamy przecież tak łatwo sie spierają :)
IMAG0248.jpg

brand new stelaż do fotelika, model 2025 :)
IMAG0255.jpg

ja tam już teraz dbam o swój hairstyle, dzisiaj mały irok ;)
IMAG0256.jpg

męskie rozmowy...
IMAG0261.jpg

no dawaj szybko to jabłuszko, a nie jakieś foty podczas jedzenia cykasz...
IMAG0268.jpg

no i padłem podczas koziołków na sofie...
IMAG0270.jpg

ja cie... jeszcze Asiunia na huśtawce sie w Trójmiejskich nie wgrała, poprawiam się już!

100_5413.jpg :) no nie mogę jak Ona ładnie siedzi :)

reklama
Nati powtórzę po raz kolejny, Asia jest identyczna jak mamusia!
Ayene super !
Ducha słodziak z Tymcia
Hatorska wakacje udane jak nic:)
Jankesowa superowo Gracjanek wygląda:)
MamusiaDorusia śliczne dzieci

a to my...
dzień zaczynamy poranną prasówką
P1020556.jpg
a potem jak jestem grzeczna mama zabiera mnie na seans do naszego domowego kina!
P1020562.jpgP1020563.jpgP1020564.jpg

Do góry