reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

dzieki :))))) ja jestem MEGA dumna z niego, no wczoraj juz regularnie nauczyl sie drogi do pokoju chlopcow (w sensie - lezie tam od maty (pod tv) bez zawahania, wiedzac jakby, dokad lezie - i co chwile tam buszuje w zabawkach :-D no az mam leki, musze przeszukac ich pokoj i wszystkie male czesci wywalic. ale to syzyfowa praca, przeciez co chwile cos tam im sie zlamie czy rozczlonkuje na czesci pierwsze i co!? az strach...

i w ogole to juz co chwile na kolankach i na raczkach wyprostowanych 'stoi', tak sie kiwa przod-tyl i probuje jakby podskakiwac na tych nozkach, tylko patrzec, az ruszy :-)

mitaginko,
sliczny spacer! Tysia modelka :-) po mamie!

beatko
, strasznie sliczna dziewczynka!!! usmiecha sie rozbrajajaco :-)

mamusiaDorusia
- fajowy chlopaczek i w ogole cudna rodzinka :-) a jakie ma pucki Lolek!

ewa
, Natka ma sliczne wloski, w ogole cudna jest, i prawda - nie wyglada na spiaca :-D

reklama
Dzieciaki są po prostu boskie i zniewalające!!!!!!!!!!
Aenye Felek jest rewelacyjny a mi tu mojego wyzywają od wiatropędów :p

Mitaginka zakochałam się w twojej córci! Ja też chcę!!!!!!!!!! Laska po prostu na wybieg i tyle!
mamusiadorusia ale z ciebie chudzielec :) Karolek słodziaczek malutki :)
ewa jakie włosy!!!!!!!!!!!!! cudnie! A jak pięknie wcina....nie to co mój niejadek!
drnissimo zdjęcie z żabą boskie ! i kolejna zdolniacha kwietniowa.
Beatko jakie cudne uśmiechy ! I jak pięknie siedzi.

I my się przypomnimy:)
Tak się ładnie uśmiecham:) Zdjęcie-0052.jpg
Chyba oszałałaś żę zjem tego banana:pZdjęcie-0251.jpg
Taki byłem maleńki jak przyszedłem na świat:)100_0530.jpg

mamusiaDorusia Karolek ślicznych chłopiec :)
eywa Natka ślcznie siedzi i je:) Tak jak mó Łukasz wcina chrupki kukurydziane :) a po Bartusiu nie widać wcale jego wcześniactwa:)
Nela maleńka piękna a jej uśmiech podbija serca:tak:
Beata córcia ci się udała i jest cudna i jaka zdolna:-)
Mitaginko piekne kobietki z Was a Tysia To mała księżniczka:) Ostatnie zdjęcie mnie rozczuliło:-) Taki był z niej okruszek a teraz piękna mała kobietka urosła:-)

Ostatnia edycja:
Anetka – Łukaszek słodziak!! a jakie ma oczy piękne...

nati – Dżoana wymiata jak zawsze.. jak mówisz ludziom ile ma miesięcy to wierzą??

aenye – potwierdzam gil jest git!!! Pierwszorzędne wyczucie momentu kiedy gil staje się bańką!

To ja wstawiam przekrojowo z września (kuzynka oddała mi aparat więc szaleję):

Milunia 212.jpgMilunia 086.jpgMilunia 077.jpgMilunia 074.jpgMilunia 073.jpgMilunia 057.jpgMilunia 048.jpgMilunia 032.jpgMilunia 027.jpg
pencil.png

Załączniki

• Milunia 054.jpg
    Milunia 054.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry