reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

dzieki :))))) ja jestem MEGA dumna z niego, no wczoraj juz regularnie nauczyl sie drogi do pokoju chlopcow (w sensie - lezie tam od maty (pod tv) bez zawahania, wiedzac jakby, dokad lezie - i co chwile tam buszuje w zabawkach :-D no az mam leki, musze przeszukac ich pokoj i wszystkie male czesci wywalic. ale to syzyfowa praca, przeciez co chwile cos tam im sie zlamie czy rozczlonkuje na czesci pierwsze i co!? az strach...

i w ogole to juz co chwile na kolankach i na raczkach wyprostowanych 'stoi', tak sie kiwa przod-tyl i probuje jakby podskakiwac na tych nozkach, tylko patrzec, az ruszy :-)

mitaginko,
sliczny spacer! Tysia modelka :-) po mamie!

beatko
, strasznie sliczna dziewczynka!!! usmiecha sie rozbrajajaco :-)

mamusiaDorusia
- fajowy chlopaczek i w ogole cudna rodzinka :-) a jakie ma pucki Lolek!

ewa
, Natka ma sliczne wloski, w ogole cudna jest, i prawda - nie wyglada na spiaca :-D

reklama
Dzieciaki są po prostu boskie i zniewalające!!!!!!!!!!
Aenye Felek jest rewelacyjny a mi tu mojego wyzywają od wiatropędów :p

Mitaginka zakochałam się w twojej córci! Ja też chcę!!!!!!!!!! Laska po prostu na wybieg i tyle!
mamusiadorusia ale z ciebie chudzielec :) Karolek słodziaczek malutki :)
ewa jakie włosy!!!!!!!!!!!!! cudnie! A jak pięknie wcina....nie to co mój niejadek!
drnissimo zdjęcie z żabą boskie ! i kolejna zdolniacha kwietniowa.
Beatko jakie cudne uśmiechy ! I jak pięknie siedzi.

I my się przypomnimy:)
Tak się ładnie uśmiecham:) Zdjęcie-0052.jpg
Chyba oszałałaś żę zjem tego banana:pZdjęcie-0251.jpg
Taki byłem maleńki jak przyszedłem na świat:)100_0530.jpg

mamusiaDorusia Karolek ślicznych chłopiec :)
eywa Natka ślcznie siedzi i je:) Tak jak mó Łukasz wcina chrupki kukurydziane :) a po Bartusiu nie widać wcale jego wcześniactwa:)
Nela maleńka piękna a jej uśmiech podbija serca:tak:
Beata córcia ci się udała i jest cudna i jaka zdolna:-)
Mitaginko piekne kobietki z Was a Tysia To mała księżniczka:) Ostatnie zdjęcie mnie rozczuliło:-) Taki był z niej okruszek a teraz piękna mała kobietka urosła:-)

Ostatnia edycja:
Anetka – Łukaszek słodziak!! a jakie ma oczy piękne...

nati – Dżoana wymiata jak zawsze.. jak mówisz ludziom ile ma miesięcy to wierzą??

aenye – potwierdzam gil jest git!!! Pierwszorzędne wyczucie momentu kiedy gil staje się bańką!

To ja wstawiam przekrojowo z września (kuzynka oddała mi aparat więc szaleję):

Milunia 212.jpgMilunia 086.jpgMilunia 077.jpgMilunia 074.jpgMilunia 073.jpgMilunia 057.jpgMilunia 048.jpgMilunia 032.jpgMilunia 027.jpg
pencil.png

Załączniki

• Milunia 054.jpg
    Milunia 054.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry