..aenye
Mama grudniowa'06
dzieki )))) ja jestem MEGA dumna z niego, no wczoraj juz regularnie nauczyl sie drogi do pokoju chlopcow (w sensie - lezie tam od maty (pod tv) bez zawahania, wiedzac jakby, dokad lezie - i co chwile tam buszuje w zabawkach no az mam leki, musze przeszukac ich pokoj i wszystkie male czesci wywalic. ale to syzyfowa praca, przeciez co chwile cos tam im sie zlamie czy rozczlonkuje na czesci pierwsze i co!? az strach...
i w ogole to juz co chwile na kolankach i na raczkach wyprostowanych 'stoi', tak sie kiwa przod-tyl i probuje jakby podskakiwac na tych nozkach, tylko patrzec, az ruszy :-)
mitaginko, sliczny spacer! Tysia modelka :-) po mamie!
beatko, strasznie sliczna dziewczynka!!! usmiecha sie rozbrajajaco :-)
mamusiaDorusia - fajowy chlopaczek i w ogole cudna rodzinka :-) a jakie ma pucki Lolek!
ewa, Natka ma sliczne wloski, w ogole cudna jest, i prawda - nie wyglada na spiaca
i w ogole to juz co chwile na kolankach i na raczkach wyprostowanych 'stoi', tak sie kiwa przod-tyl i probuje jakby podskakiwac na tych nozkach, tylko patrzec, az ruszy :-)
mitaginko, sliczny spacer! Tysia modelka :-) po mamie!
beatko, strasznie sliczna dziewczynka!!! usmiecha sie rozbrajajaco :-)
mamusiaDorusia - fajowy chlopaczek i w ogole cudna rodzinka :-) a jakie ma pucki Lolek!
ewa, Natka ma sliczne wloski, w ogole cudna jest, i prawda - nie wyglada na spiaca