reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

jola heh bosko tę gireczke do buziaka bierze hehe ..

matko wtecz tyle fot ,nie mam pamięci do wszystkich ażeby wymienić ;p,. więc ogólnie ( jak zwykle ) śliczne dzieciaczki,śliczne,siśkie heh

reklama
sto lat mnie nie było... przypominamy się:
DSC_8937.jpgZdjęcie0477.jpgZdjęcie0491.jpgZdjęcie0519.jpg

jem kolacje i zobaczylam tylko 2 ostatnie strony.

Jola -Livcia widze probuje juz jak smakuja stopki:)

Andariel- Leo i Ninka coz za zgodne rodzenstwo,a jak Leo super rosnie:)i jaki opalony!

Jola-moja też ostatnio "odkryła" nóżki, gdzieś czytałąm, że dzieci nie wiedzą jeszcze, że to nóżka a nie np. grzechotka :)
Andariel - widzę, że Twoja starsza też próbuje "atrakcji" młodszego :)

Jola.24 – moja Mila tak samo je pydki – memła je godzinami!! Śliczny widok
andariel – śliczny misiak
eywa – super foty i widać jak mała pięknie pije z butli
mitaginka – fajne foty i widać że spotkanie owocne i Tyśka wycałowana. Już łamie męskie serca. Z zazdrością patrzę jakie wy chude..

A to moje wczorajsze u kuzynki – misia na półsiedząco mega zadowolona i dzisiejsze z jeziorka:

ciocia 007.jpgdzieci 015.jpgdzieci 027.jpgdzieci 020.jpgdzieci 048.jpg

MItaginka widać,że się udało spotkano,wy i dzieciaczki cudne:)
Aneczkaaa Twoja mała śliczna jak laleczka:)
a co do butli to tylko zapozować chciała do zdjecia, bo w rzeczywistości wypiła 10 ml i na alarmie musiałam szukać miejsca do nakarmienia cycem;) i cały dzień dziś znów tylko na cycu

reklama
Do góry