witam teraz ja dolaczam do grona rozpakowanych mam.W czwartek na swiat przyszly moje blizniaki Daria 2130 i Kubus 2170 nadal lezymy w szpitalu bo Daria wlasnie zabrana zostala do naswietlania gdyz ma wysoki poziom bilirubiny i spadla troche z wagi wazyla 2060 a dzis 1040 mam nadzieje ze to minie i szybko przybieze cialka bo bardzo chcemy juz do domku.
reklama
B
Bura
Gość
Omena Witaj :-) No i wielkie gratulacje!!!!
Wychodźcie szybko ze szpitala. Życzę Wam dużo zdrówka
Wychodźcie szybko ze szpitala. Życzę Wam dużo zdrówka
B
Bura
Gość
Biedna malutka! Ale teraz już będzie wszystko ok, szybko wyjdziecie do domku. A w którym tyg. urodziłaś? Waga niezła jak na bliźniaki
Gosia_x_bonus i gratis
Fanka BB :)
witajcie
witam nowo rozpoakowane mamusie
przeleciałam pędem po łebkach cieszę się,że jakoś się macie
moje robaki dają w kość mało śpią + kolki hm dużo by pisać, do tego kiepska pogoda, ale pocieszam się,że moze być gorzej
to moje maluszki
Zobacz załącznik 240294
Jutro wpadnie druga babcia to może nadrobię, pozdrawiam
witam nowo rozpoakowane mamusie
przeleciałam pędem po łebkach cieszę się,że jakoś się macie
moje robaki dają w kość mało śpią + kolki hm dużo by pisać, do tego kiepska pogoda, ale pocieszam się,że moze być gorzej
to moje maluszki
Zobacz załącznik 240294
Jutro wpadnie druga babcia to może nadrobię, pozdrawiam
Milenka28
Fanka BB :)
OMENA Gratuluję i zdrówka dla malutkiej życzę:-)witam teraz ja dolaczam do grona rozpakowanych mam.W czwartek na swiat przyszly moje blizniaki Daria 2130 i Kubus 2170 nadal lezymy w szpitalu bo Daria wlasnie zabrana zostala do naswietlania gdyz ma wysoki poziom bilirubiny i spadla troche z wagi wazyla 2060 a dzis 1040 mam nadzieje ze to minie i szybko przybieze cialka bo bardzo chcemy juz do domku.
Omena gratuluję!! Spadkiem wagi się nie martw bo na lampach dzieci więcej kupki robią. Sama to ćwiczyłam.
Justyś może znajdziesz coś z jajem tu Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gadżety i upominki . Ja swojemu bym najchętniej sprawiła coś takiego Maszyna Piwosza - prezenty z Toys4Boys.pl
Justyś może znajdziesz coś z jajem tu Prezenty - Toys4Boys.pl: Prezenty, gadżety i upominki . Ja swojemu bym najchętniej sprawiła coś takiego Maszyna Piwosza - prezenty z Toys4Boys.pl
reklama