reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Pikka - kochana - na rękach nie dam rady. Młoda jeszcze nie stoi, a tu drzwi od mieszkania trzeba zamknąć, wleźć do windy, zjechać 7 pięter, wyleźć z windy, zejść po schodach i odpiąć stelaż (przypinamy go łańcuchem do rowerów, bo inaczej mógłby nóg dostać) i go rozłożyć. Poza tym Młodzi w sumie prawie 20 kg, a ja 50 :-)
Czytam o Waszych gimnastykach - ja miałam.w planach jakąś zumbę albo inny pilattes, ale brak mi sił wieczorami na aktywność inną niź zmywanie podłóg, odkurzanie, naczynia i pranie :-) Co prawda dodatkowych kg po ciąży brak, ale skóra na brzuchu pozostawia wiele do życzenia.
Cailina - zaciskamy mocno kciuki za dom :-)

reklama
Mati fajna kuchnia. A choinka wysoko wymiata! U nas jest zamknieta jadalni a chlopaki chodza tylko ogladac pod nadzorem a i tak wszystko zdaza urwac!

Mona to masz glodomora tyle w nocy wydudni! Nie dziw, ze pielucha mokra. Ja moim daje 120 ml i na szczescie wystarcza. Nie mam zadnych porad bo najwazniejsze spanie. Moze dwie pieluchy mu zakladaj? Ja tak kuedys robilam, jedna normalnie a druga tylem.

Dobrze trzymalyscie kciuki, oferta zaakceptowana, teraz 'tylko' hipoteka z banku i za 2-3 miechy bede podziwiac te moje jablonki!

Cailina- i co???????????????

Lilonka- dzieci w ubraniu to zawsze umiesz posadzić na podłogę na tą chwilę...jak zaczną biegać to dopiero będziesz się głowić jak ich na spacery zabierać..ja moich znoszę na dół i tam ubieram żeby się nie zagrzali- oj ciekawie jest zanim gotowi wyjdą na dwór :-p.ja już dzisiaj jedno w połowie dorgi do sąsiada łapałam, a drugie pod płotem drugiego...wrócisz do domu i na pewno coś wymyślisz:tak:

Mati- fajna ta kuchnia taka wypasiona :-D ile taka impreza kosztuje? Tak na przyszłość bo narazie moi za mali na to...

A choinki aż się boję nasza już co prawda goła stała i nie interesowała, ale na razie leży na balkonie bo w tym roku mamy ciętą i zaczęły igiełki lecieć...planowane jej rozkładanie w niedzielę...dzik zamrożony, jutro jeszcze popędzę z rana na zakupy i możemy świętować ;-)

Sylha - posadzisz :-) dobre :-) Dawno nie widziałaś moich gadów w akcji :-) toż to 3 sekund w miejscu nie usiedzi. Chyba że w krzesełku do karmienia. Albo innym z pasami.do unieruchomienia :-)
Cailina - gratulacje :-) i powiało optymizmem na święta. Następne już u siebie :-)

Cailina- ale news no:-) super, extra, GRATULACJE. Widzisz jak się wszystko w parę dni pozmieniało? Życie samo pisze najlepsze scenariusze w swoim czasie. Gratuluje raz jeszcze :tak:

reklama
Do góry