reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Pikka - kochana - na rękach nie dam rady. Młoda jeszcze nie stoi, a tu drzwi od mieszkania trzeba zamknąć, wleźć do windy, zjechać 7 pięter, wyleźć z windy, zejść po schodach i odpiąć stelaż (przypinamy go łańcuchem do rowerów, bo inaczej mógłby nóg dostać) i go rozłożyć. Poza tym Młodzi w sumie prawie 20 kg, a ja 50 :-)
Czytam o Waszych gimnastykach - ja miałam.w planach jakąś zumbę albo inny pilattes, ale brak mi sił wieczorami na aktywność inną niź zmywanie podłóg, odkurzanie, naczynia i pranie :-) Co prawda dodatkowych kg po ciąży brak, ale skóra na brzuchu pozostawia wiele do życzenia.
Cailina - zaciskamy mocno kciuki za dom :-)

reklama
Mati fajna kuchnia. A choinka wysoko wymiata! U nas jest zamknieta jadalni a chlopaki chodza tylko ogladac pod nadzorem a i tak wszystko zdaza urwac!

Mona to masz glodomora tyle w nocy wydudni! Nie dziw, ze pielucha mokra. Ja moim daje 120 ml i na szczescie wystarcza. Nie mam zadnych porad bo najwazniejsze spanie. Moze dwie pieluchy mu zakladaj? Ja tak kuedys robilam, jedna normalnie a druga tylem.

Dobrze trzymalyscie kciuki, oferta zaakceptowana, teraz 'tylko' hipoteka z banku i za 2-3 miechy bede podziwiac te moje jablonki!

Cailina- i co???????????????

Lilonka- dzieci w ubraniu to zawsze umiesz posadzić na podłogę na tą chwilę...jak zaczną biegać to dopiero będziesz się głowić jak ich na spacery zabierać..ja moich znoszę na dół i tam ubieram żeby się nie zagrzali- oj ciekawie jest zanim gotowi wyjdą na dwór :-p.ja już dzisiaj jedno w połowie dorgi do sąsiada łapałam, a drugie pod płotem drugiego...wrócisz do domu i na pewno coś wymyślisz:tak:

Mati- fajna ta kuchnia taka wypasiona :-D ile taka impreza kosztuje? Tak na przyszłość bo narazie moi za mali na to...

A choinki aż się boję nasza już co prawda goła stała i nie interesowała, ale na razie leży na balkonie bo w tym roku mamy ciętą i zaczęły igiełki lecieć...planowane jej rozkładanie w niedzielę...dzik zamrożony, jutro jeszcze popędzę z rana na zakupy i możemy świętować ;-)

Sylha - posadzisz :-) dobre :-) Dawno nie widziałaś moich gadów w akcji :-) toż to 3 sekund w miejscu nie usiedzi. Chyba że w krzesełku do karmienia. Albo innym z pasami.do unieruchomienia :-)
Cailina - gratulacje :-) i powiało optymizmem na święta. Następne już u siebie :-)

Cailina- ale news no:-) super, extra, GRATULACJE. Widzisz jak się wszystko w parę dni pozmieniało? Życie samo pisze najlepsze scenariusze w swoim czasie. Gratuluje raz jeszcze :tak:

reklama
Do góry