Witam dziewczyny wchodzę sie pochwalić moje skarby załapały o co chodzi z nocnikiem i juz siusiać zaczeły do niego haha się ciesze jak dziecko!! 
Cailinka współczuje kłutni z mężem ale oni już tacy są nie maja pojęcia co znaczy siedzieć z dwójką maluchów 24 h non stop a wymądrzaja sie jak by wiedzieli lepiej od nas
Mati jaki wózeczek kupiłas?
Iilonka beznadziejna sprawa, a może warto pomyśleć i kupić jakiś nowy bardziej poręczny wózek? Ja osobiście przetestowałam 4 wózki dopiero znalazłam najlepszy , ale ja mieszkam na parterze i u mnie inne funkcje wózka wchodziły w gre dlatego szukałam aż znalazłam
a z tego co kojarze to chyba Tako duo mają spacerówki takie do przenoszenia ale nie jestem pewna?
Niuleczko jak tam ćwiczenia? Ja sie zawziełam i od 3 tyg cwicze zwazięcie
dziś turbo Ewki walne, bo tak na przemian ćwiczę trochę skalpel trochę turbo trochę Mel B itp. Musze do wakacji sie ogarnąc
miłego dnia Mamuśki .

Cailinka współczuje kłutni z mężem ale oni już tacy są nie maja pojęcia co znaczy siedzieć z dwójką maluchów 24 h non stop a wymądrzaja sie jak by wiedzieli lepiej od nas

Mati jaki wózeczek kupiłas?
Iilonka beznadziejna sprawa, a może warto pomyśleć i kupić jakiś nowy bardziej poręczny wózek? Ja osobiście przetestowałam 4 wózki dopiero znalazłam najlepszy , ale ja mieszkam na parterze i u mnie inne funkcje wózka wchodziły w gre dlatego szukałam aż znalazłam
Niuleczko jak tam ćwiczenia? Ja sie zawziełam i od 3 tyg cwicze zwazięcie
Ostatnia edycja: