Milena23uk
Fanka BB :)
Ja podrozowalam do Pl z dziecmi o nie 11 godz a 3 dni. .Ja jestem za siedzeniem z dziecmi z tylu( jak sa takie male) nie wyobrazam sobie innej opcji na tak dlugi dystans....
Jola dziewczyny cuudne:-) Lechtasz mnie ta pogoda strasznie.Moje dzieci sa straaasznie biedne, wogole powietrza nie maja.Dzien w dzien ulewa..Mam dosc..
nny:-)
Dyson DC34 Vacuum Cleaner. Oczywiscie za polowe ceny :-)
A apropo odkurzaczy to zyc juz bym nie mogla bez mojej roomby!! Ja naprawde odkurzam normalnym odkurzaczem tylko raz na 2 tyg! Raniutko wstaje i podlogi lsnia:-)))
Apropo swiat..Mi tez smutno, moje 5 swieta pod rzad w Irl ..
Ale stram sie stworzyc zawsze atmosfere, bo to niesamowicie wazne! Kocham swieta, nie ze wzgledu ma prezenty a na atmosfere wlasnie.Jest we mnie wtedy jakis rodzaj podniecenia, to takie strasznie pozytywne uczucie. ..Tylko brakuje mi mojej rodziny, i jak dzwonie w Wigilie to plakac mi sie chce, ale co zrobic zyc trzeba po swojemu.
jak ja Cie rozumiem... moje 4 swieta w UK... kolejna wigilia bez bliskich...
i nie moge sie juz doczekac...
samochodem bylismy raz z Julka w PL i powiedzielismy sobie nigdy wiecej! co za meczarnia... serce mi sie krajalojak ona sie meczyla... dzieci musza byc starsze wiec narazie car odpada... dobrze ze jest Ryanair chwala Irlandii!!