reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

reklama
Kasiu - powiem szczerze że to był największy plus tego wyjazdu. Za miesiąc znowu więc może znowu podreperuję baterie! Póki człowiek nie wyrwie się sam gdzies to nie widzi potrzeby takiego wypadu - chociażby do koleżanki na noc i bez nastawiania budzika!

A prace plastyczne moich dziewczyn to takie duże słowo. Dostały po papierowej dyni, która troszkę "pokolorowały" po swojemu a potem z zacięciem naklejały kolorowe papierki żeby ozdobić całośc. Maja podobno jak widzi możliwość prac plastycznych to aż cała chodzi - przeogromne szczęście. Jula to spokojnie usiądzie, weźmie wszystko i cierpliwie klei :) Moje Przedszkolaki :) Podobno bardzo dużo mówią nowych słów (w domu tez to widzę co prawda). Pocieszam się tym wszystkim i nie mam wyrzutów, że pracuję a one musiały iśc do przedszkola :)

pewnie, że wyrzuty niepotrzebne. Trochę płaczu ale efekty będą super. Przedszkole to dla rozwoju dzieci same zalety, jedynie te choróbska co się przynosi do domu to nieciekawie. Mimo wszystko trochę wam zazdroszcze tego gadania u mnie poza kilkoma słowami to tylko "yyy" i "yyy".

Gosia no właśnie jestem zdziwona tym odkurzaczem mojej teściowej bo ty już kiedyś pisałaś że to takie cudeńko.
Ja tam też lubię jeździć samochodem, ale dzieci muszą być do tego przyzwyczajone. No i chyba z takimi malutkimi to nie wyobrażam sobie jechac tyle dni, dlatego mimo wszystko szacun że dałaś radę :)

Wpisz sobie w wyszukiwarce I robot roomba, znajdziesz mnostwo informacji:-)
A na youtube jest mnostwo filmikow:-)
Tu masz oficjalne demo
Zobacz to wideo na YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=CLIPLiQDIk0&feature=youtube_gdata_player
A ja jeszcze chce I ROBOT SCOOBA myje sam podlogi :-)
a ja bede lezec i pachniec :-D
Yen znalazlam wlasnie filmi roomba i samsung.Zobacz jak samsung jezdzi po linii prostej odbijajac sie od mebli.Roomba zapiernicza w roznych miejscach i masz wrazenie ze ominie wiele miejsc,
a to nieprawda:-)
Zobacz to wideo na YouTube:

Samsung NaviBot vs iRobot Roomba - YouTube

Ostatnia edycja:
U nas co wlaczania dvd i innych sprzetow to wlasnie po to mam zaslone z kojca..mielismy ten taki duzy drewniany i stoi teraz polowa jego rozciagnieta i przymocowany do szafek po obu stronach. Raz male popsuly juz telewizor, bo ciagle go wlaczaly i wylaczaly i cos sie przepalilo i niestety zaslona musi stac..mamy tez obok tv szklany stojak na inne sprzety i obawialabym sie troche..

Madzia ale ty masz chlopcow kochana..zeby dziewczyny tak rozrabialy..to az nie ladnie:D
Co do wozka to fajnie ze sie dogadaliscie. Ja tez sie mecze tym naszy, widze na suwaczku ze nawet kolor mamy ten sam:) ciezko sie to cholerstwo prowadzi jak nie wiem. Do tego czuje ze sie rozleci niedlugo chyba. A ten drugi wielki co mam to do zadnego sklepu nim nie wjade, najlepiej byloby kupic trzeci a tych sie pozbyc ale nie wiem czy jest sens..ile male jeszcze beda w wozku jezdzic..juz je coraz wiecej wyciagam na spacerach..

Morgenrood my nie mielismy lusterka. Teraz mam w aucie takie dodatkowe ze widac z tylu co sie dzieje. Wczesniej duzo nie podrozowalismy a auto juz zmienialismy 2 razy odkad male sie urodzily, najpierw na 5 drzwiowe, a ostatnio na Vana rodzinnego 6-osobowego bo sie ciasno zrobilo:)

Iws fajnie ze odsapnelas. No i gratuluje Twoim zdolnym coreczkom plastycznych talentow:) a co do balu przebierancow myslalas juz nad przebraniem dla dziewczynek? takie same czy oba stroje inne?

Jolu rozmawialysmy o rowerkach biegowych i nawet na BB o nich pisza:) https://www.babyboom.pl/dzieci_1_2/rozwoj/gdy_dwa_kola_to_wiecej_niz_cztery_first_bike.html

Wiem od zawsze ze chwalic nie wolno ale ja naprawde wkoncu sie dziewczyny wysypiam. Male ostatnio budza sie prawie tylko 5-6 na mleko i spia jeszcze z godzine-dwie. Juz coraz mniej jest tych nocy ze wstaje po pare razy, czasem sie zdaza ze smoczek. Majka wczoraj miala jakis zly sen chyba ale o 21 sie obudzila i nie moglam jej uspokoic ani ja ani M, nosilam ja troche i wkoncu padla. Boze jakie one sa juz ciezkie, myslalam ze mi rece odpadna jak ja ponosilam z 10min! ale jak padla tak spaly do 5, zjadly butle i budzimy sie z M o 8, wlaczylam jak co rano serial Prosto w serce, ogladamy i M pyta czy my mamy dzieci?:) a one sie obudzily o 8.20:) jednak to prwada chyba co mowi wiekszosc, dzieci zaczynaja spac jak ludzie ok 2 lat:)mam nadzieje ze to sie juz nie zmieni i bedzie tylko lepiej:)

Ostatnia edycja:
U nas co wlaczania dvd i innych sprzetow to wlasnie po to mam zaslone z kojca..mielismy ten taki duzy drewniany i stoi teraz polowa jego rozciagnieta i przymocowany do szafek po obu stronach. Raz male popsuly juz telewizor, bo ciagle go wlaczaly i wylaczaly i cos sie przepalilo i niestety zaslona musi stac..mamy tez obok tv szklany stojak na inne sprzety i obawialabym sie troche..

Ania :-D:-):-D:-):-D:-)

reklama
gastone-a jaki model masz tego odkurzacza? kurcze napalilam sie :-) tylko ceny nieziemskie
Ja mam model 555 ale co pol roku wychodza nowe:-) Teraz to chyba na topie jest model 700 .-)

Ja sprzety mam pochowane w komodzie, na ktorej TV stoi.A komoda ma w dwiczkach kratki takie i tam powinny byc szybki, szybek nie mam wiec dziala pilot bez zarzutu i dziewczyny dostepu nie maja do dekoderow:-)
Apropo kojcow, przydaja sie ok przydaja:-) Ja tez mam pozagradzane pol chalupy :-D

Ostatnia edycja:
Do góry